Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς Υποδεχόμαστε τη νέα συλλογή Catwalk by Raxevsky!

Υποδεχόμαστε τη νέα συλλογή Catwalk by Raxevsky!


H Raxevsky σχεδιάζει, δημιουργεί και λανσάρει για πρώτη σαιζόν φέτος στα καταστήματά της τη νέα συλλογή Catwalk! Catwalk είναι η τάση που κυριάρχησε φέτος σε όλες τις πασαρέλες της διεθνούς μόδας. Τονισμένοι ώμοι, σφιχτή μέση και πιο αυστηρές γραμμές υπογραμμίζουν τη σιλουέτα της δυναμικής γυναίκας! Το γλυκό μεθυστικό κόκκινο, τα καρό, τα υφάσματα και τα κοψίματα που αγκαλιάζουν το σώμα κυριαρχούν και αναδεικνύουν την έντονη προσωπικότητα της σύγχρονης γυναίκας!

Μπορείτε να βρείτε τις τρεις ολοκληρωμένες συλλογές, την Raxevsky, την Catwalk και την WinterFresh στα καταστήματα Raxevsky σε όλη την Ελλάδα.
Κάθε συλλογή για κάθε γυναίκα, για κάθε ώρα της ημέρας και για κάθε στυλ.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.