Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς Υποδεχόμαστε το νέο παγωτό Nirvana Chocolate & Pralines

Υποδεχόμαστε το νέο παγωτό Nirvana Chocolate & Pralines

Η Nirvana γιορτάζει φέτος 15 χρόνια επιτυχημένης πορείας και μας προσκαλεί να δοκιμάσουμε τη νέα γευστική πρόταση Nirvana Chocolate & Pralines. Ο εκρηκτικός συνδυασμός από καραμελωμένα pecans, λαχταριστό σιρόπι καραμέλας και τη μοναδική γεύση σοκολάτας θα αναδείξει το νέο Nirvana Chocolate & Pralines σε απόλυτο γευστικό πρωταγωνιστή του καλοκαιριού.
Τα παγωτά Nirvana της Nestlé σάς ευχαριστούν για την προτίμησή σας επί 15 συνεχόμενα χρόνια και σας το ανταποδίδουν την αγάπη τους, προσφέροντας τη μοναδική επετειακή γεύση Nirvana Chocolate & Pralines σε ατομική αλλά και οικογενειακή συσκευασία.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.