Αρχική InfoMommy Συμβουλές Φάτε καυτερά για να χάσετε βάρος

Φάτε καυτερά για να χάσετε βάρος

Οι ειδικοί διατροφολόγοι τον τελευταίο καιρό έχουν καταπιαστεί με επιμονή με το εν λόγω θέμα. Όχι άδικα, βέβαια, αφού ειδικά τέτοια περίοδο, η απώλεια βάρους γίνεται η Νο 1 εμμονή των γυναικών. Όσες λοιπόν θέλετε να χάσετε βάρος υπάρχει ένας σχετικά εύκολος τρόος να ενεργοποιήσετε το μεταβολισμό σας! Εισάγετε στη διατροφή σας καυτερά μπαχαρικά!

Ερευνητές από το πανεπιστήμιο Purdue της Indiana βρήκαν ότι η καψαϊκίνη, η ουσία που κάνει καυτερές τις πιπεριές, μπορεί να μειώσει το αίσθημα της πείνας και να αυξήσει τις καύσεις του οργανισμού!

Οι κόκκινες καυτερές πιπεριές ή μια κουταλιά πιπέρι καγιέν βοηθούν στο «κάψιμο» των θερμίδων ύστερα από ένα γεύμα, ιδιαίτερα σε όσους δεν καταναλώνουν συχνά καυτερές τροφές, αναφέρει ο καθηγητής Richard Mattes.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.