Αρχική InfoMommy Συμβουλές Φάτε (λάδια) ψάρια

Φάτε (λάδια) ψάρια

Φέτος αποφάσισες να φροντίσεις το σώμα σου και τον οργανισμό σου όσο περισσότερο μπορείς για να έχεις καλή υγεία, ευεξία, δύναμη. Ο φυσικοπαθητικός Γιώργος Μπούρας θα σου πει το μυστικό για να πετύχεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Ένταξε τα ιχθυέλαια ή αλλιώς τα περίφημα Ω-3 λιπαρά στη διατροφή σου μια και καλή. Πρώτα, όμως, σημείωσε τα πολλαπλά οφέλη τους:

* Προωθούν και διατηρούν την καλή υγεία της καρδιάς.
* Ενισχύουν την αντιφλεγμονώδη δράση του οργανισμού.
* Ενεργοποιούν το μεταβολισμό και έτσι διευκολύνουν την απώλεια κιλών.
* Βελτιώνουν τη συγκέντρωση, τη μνήμη και τη διάθεση.
* Σε περίπτωση που δεν μπορείς να προγραμματίσεις την κατανάλωση ψαριών δύο φορές την εβδομάδα, καλό είναι να πάρεις ένα φυσικό συμπλήρωμα Ω-3 λιπαρών σε υγρή μορφή (θα τα βρεις και σε κάψουλες), από τα καταστήματα με υγιεινές τροφές.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.