Αρχική InfoTeens Νέα Φεστιβάλ Ερασιτεχνικών Μουσικών Συγκροτημάτων στην Τεχνόπολη (19/6)

Φεστιβάλ Ερασιτεχνικών Μουσικών Συγκροτημάτων στην Τεχνόπολη (19/6)

Οι φίλοι της μουσικής θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μια ανοιχτή συναυλία στην οποία θα συμμετάσχουν 30 συγκροτήματα με πολυσυλλεκτικό ήχο στα πλαίσια του Φεστιβάλ Ερασιτεχνικών Μουσικών Συγκροτημάτων που διοργανώνει ο Οργανισμός Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Αθηναίων την Κυριακή 19 Ιουνίου στην Τεχνόπολη.
Το πρόγραμμα που απευθύνεται σε μαθητικά ερασιτεχνικά συγκροτήματα των Γυμνασίων και Λυκείων της πρωτεύουσας, δίνοντας μια μοναδική ευκαιρία στους νέους της Αθήνας να προβάλουν τις μουσικές τους ικανότητες και να παρουσιάσουν το καλλιτεχνικό τους έργο. Οι μαθητές και οι μαθήτριες καλούνται να εκφράσουν τις ανησυχίες τους, να επικοινωνήσουν και να διασκεδάσουν, μέσα από τις νότες. Η πρωτοβουλία αυτή του Ο.Ν.Α. βρίσκει ζεστή ανταπόκριση από το νεανικό -και όχι μόνο- πληθυσμό της πόλης, από το 2008, που διοργανώθηκε για πρώτη φορά, στα επτά Δημοτικά Διαμερίσματα της Αθήνας.

Πού: Τεχνόπολη, Κεντρική αυλή, Πειραιώς 100,Γκάζι
Πότε: Κυριακή 19 Ιουνίου, από τις 18:00
Είσοδος ελεύθερη


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.