Κοτόπουλο πανέ στο φούρνο με αρωματικά

Νόστιμο και ελαφρύ, το παναρισμένο κοτόπουλο λατρεύεται από τα παιδιά αλλά και από τις μαμάδες που προσέχουν τη διατροφή τους.

Συστατικά
4 φιλέτα κοτόπουλο
3 κουτ. σούπας τριμμένη φρυγανιά
2 κουτ. σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό
2 κουτ. σούπας ψιλοκομμένο άνηθο
2 κουτ. σούπας ψιλοκομμένο δυόσμο

Για το μαρινάρισμα
2 κουτ. σούπας χυμό λεμονιού
2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
Πιπέρι
Αλάτι

Παρασκευή

1. Παίρνετε τα φιλέτα κοτόπουλου, τα βάζετε σε ένα μπολ, και τα μαρινάρετε με το χυμό λεμονιού, το ελαιόλαδο, λίγο πιπέρι και αλάτι τουλάχιστον για 1 ώρα.
2. Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνετε τη τριμμένη φρυγανιά, το μαϊντανό, τον άνηθο και το δυόσμο. Ανακατεύετε καλά τα υλικά.
3. Παίρνετε το κοτόπουλο με τα υγρά της μαρινάδας το πανάρετε με το μίγμα φρυγανιάς και αρωματικών πιέζοντάς το με το χέρι σας να κολλήσουν καλά επάνω του τα υλικά.
4. Βάζετε τα φιλέτα σε ένα ταψάκι. Τα ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 20-30 λεπτά χωρίς να τα γυρίσετε και μέχρι να κάνουν μια τραγανή κρούστα.