Φουλ διασκέδαση στο Waterpark, στην Αίγινα

Ό,τι πρέπει για μια απόδραση στα ξαφνικά, ακόμη και μέσα στη βδομάδα είναι το Waterpark στην Αίγινα. Πάρτε το πρώτο δελφίνι ή το πλοίο της γραμμής και σε 11/2 ώρα το πολύ μπορείτε να τσαλαβουτάτε μαζί με τα παιδιά στις νεροτσουλήθρες. Ο χώρος βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το λιμάνι, στην περιοχή Φάρος και εδώ θα βρείτε μια αρκετά μεγάλη πισίνα, τρεις νεροτσουλήθρες, εστιατόριο, μπαρ και παιδική πισίνα, ξαπλώστρες.
Αν καθίσετε μέχρι αργά, στο εστιατόριο After Dark θα απολαύσετε ζωντανή μουσική δίπλα στην πισίνα. Η είσοδος κοστίζει 3 ευρώ, ενώ για τα παιδιά κάτω των 10 ετών είναι δωρεάν. (Τηλ.: 22970 22540)

Αίγινα

Ενα από τα πιο δημοφιλέστερα νησιά, κυρίως εξαιτίας της κοντινής απόστασής του από την Αθήνα, είναι η Αίγινα. Είναι ένας υπέροχος προορισμός διακοπών, ιδανικός για αποδράσεις το σαββατοκύριακο ή μεγαλύτερης διάρκειας διακοπές. Κατά την παραμονή τους στην Αίγινα, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα ν’ απολαύσουν το καταπράσινο τοπίο της, τις ατέλειωτες φυτείες φυστικόδεντρων, τις θαυμάσιες παραλίες, τα εξαιρετικά αρχαιολογικά αξιοθέατα και τα γραφικά παραθαλάσσια και ορεινά χωριά της.

Χρήσιμες πληροφορίες

Μπορείτε να έρθετε στην Αίγινα με τα ακόλουθα μέσα:

Με καράβι ή ιπτάμενο δελφίνι:

Λιμάνι Πειραιά: Τηλ. 210 422-6001 έως 4
Λιμάνι Αίγινας: Τηλ. 22970 22328
Η Αίγινα συνδέεται επίσης με τα νησιά του Αργοσαρωνικού (Αγκίστρι, Πόρο, Σπέτσες και Υδρα), καθώς και με την πόλη των Μεθάνων στην ακτή της Πελοποννήσου, με καράβι και ιπτάμενο δελφίνι.