Αρχική InfoMommy Μόδα & Ομορφιά Φτιάξε μόνη σου ένα φόρεμα σε γραμμή Άλφα

Φτιάξε μόνη σου ένα φόρεμα σε γραμμή Άλφα

Πρόκειται για ένα χειμωνιάτικο, δημιουργικό σεμινάριο ραφής φορέματος. Είμαστε σίγουρες ότι σας ενδιαφέρει πολύ, οπότε δηλώστε συμμετοχή για το Σάββατο και την Κυριακή, 13 και 14 Νοεμβρίου. Η συνάντηση θα ξεκινήσει από νωρίς, στις 10, με καφέ και τη Χάγια Κοέν, τη δασκάλα, να δίνει έπειτα το ρυθμό στις εργασίες. Μεζούρα, ψαλίδι, πατρόν, καρφίτσες… Ένα πραγματικά ανήσυχο πνεύμα που εργάζεται τόσο ως γραφίστρια, δημιουργός κοσμημάτων αλλά και ως καθηγήτρια καθώς παραδίδει μαθήματα κατασκευής faux bijoux στο Μικρό Πολυτεχνείο, θα σας βοηθήσει να καταστρώσετε τα σχέδια και έπειτα να φτιάξετε… με τα χεράκια σας ένα πανέμορφο φόρεμα σε γραμμή Άλφα.
Αν θέλετε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο και να ενημερωθείτε και για τα υπόλοιπα projects της ταλαντούχας Χάγια, πλοηγηθείτε στο blog της: http://byhayia.blogspot.com/.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.