Αρχική InfoMommy Συμβουλές Φτιάξε μόνη σου καθαριστικό γενικής χρήσης

Φτιάξε μόνη σου καθαριστικό γενικής χρήσης


Για να προστατέψεις την τσέπη σου αλλά και το περιβάλλον μπορείς να φτιαξεις μόνη σου ένα καθαριστικό κατάλληλο για όλες τις επιφάνειες.
Δεν χρειάζεσαι χημικά για να καθαρίσεις. Η φύση διαθέτει όλα τα απολυμαντικά που χρειάζεσαι.Η σόδα, το ξύδι και τα λεμόνια είναι εξαιρετικά καθαριστικά. Με αυτό τον τρόπο θα αξιοποιήσεις και πολλά από τα πλαστικά μπουκάλια που θα πετούσες.
Χρειάζεσαι...

1. λευκό αποσταγμένο ξίδι
2. σόδα
3. 1 μπουκάλι
4. 1 ετικέτα και permanent στυλό

Σε ένα μπουκάλι , αναμειγνύεις 1/4 φλιτζάνι ξίδι και 1/8 φλυτζάνι σόδα. Προσθέτεις 1 λίτρο νερό. Χρησιμοποίησέ το για να καθαρίσεις το νιπτήρα και το ντους, την κουζίνα, τις επιφάνειες εργασίας, ακόμα και τα ντουλάπια.

Πρόσθεσε μια ετικέτα που θα γράφει:«για όλες τις χρήσεις».


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.