Αρχική Νέα «Φτιάξε το δικό σου χαρταετό» στο νέο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης

«Φτιάξε το δικό σου χαρταετό» στο νέο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης

Δημιουργικό κάλεσμα στα παιδιά της πόλης απευθύνει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Παιδείας και Τουρισμού σε μία εκδήλωση για τους μικρούς και μεγάλους δημότες της πόλης, το πρωί του Σαββάτου 5 Μαρτίου, στον εξωτερικό χώρο του νέου δημαρχείου.

Εμψυχωτές και παιδαγωγοί της καλλιτεχνικής παιδαγωγικής ομάδας «Σχεδία στην πόλη» θα συνεργαστούν με τα παιδιά και τους γονείς τους για να δημιουργήσουν το δικό τους μοναδικό χαρταετό, να φτιάξουν αποκριάτικες μάσκες, να χορέψουν στο μεγάλο πολύχρωμο γαϊτανάκι που θα στηθεί στο νέο δημαρχείο, να διασκεδάσουν με μουσική από την Φιλαρμονική ορχήστρα του Δήμου και dj set.

Παντομίμα, χορός, τρενάκια με δράκους, μουσικοκινητικά παιχνίδια και χορευτικά δρώμενα που θα παρουσιάσουν οι σπουδαστές της Ανωτέρας Σχολής Χορού του Δήμου Θεσσαλονίκης, θα πλαισιώσουν την εκδήλωση.
Πότε: Σάββατο 5 Μαρτίου
Ώρα: από τις 10.30 το πρωί


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.