Αρχική Uncategorized Φτιάχνοντας και παίζοντας κρουστά στο Μουσείο Ελληνικών Λαϊκών Μουσικών Οργάνων

Φτιάχνοντας και παίζοντας κρουστά στο Μουσείο Ελληνικών Λαϊκών Μουσικών Οργάνων

Το Μουσείο Ελληνικών Λαϊκών Μουσικών Οργάνων Φοίβου Ανωγειανάκη σε συνεργασία με το θεραπευτικό πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ οργανώνει εργαστήρι κατασκευής κρουστών οργάνων σε τρεις συναντήσεις, για παιδιά πάνω από 10 χρονών, με τίτλο: “Φτιάχνοντας & παίζοντας κρουστά…”.Τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα στις δύο πρώτες συναντήσεις να γνωρίσουν τα υλικά, τον τρόπο και τα στάδια κατασκευής ενός μουσικού οργάνου. Στην τελευταία συνάντηση θα δημιουργήσουν μια αυτοσχέδια ορχήστρα, που θα επιμεληθεί η μουσικός παραδοσιακών κρουστών και συνεργάτης του Μουσείου κα Μαρία Νούσια. Παράλληλα την ίδια ημέρα οι γονείς θα ενημερωθούν για τις υπηρεσίες του ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στον τομέα της τοξικοεξάρτησης, με χρήση οπτικοακουστικού υλικού.
Το εργαστήρι θα πραγματοποιηθεί σε τρεις συνεχόμενες Κυριακές, τις ακόλουθες ημερομηνίες:
* Κυριακή 22 Μάιου
* Κυριακή 29 Μάιου
* Κυριακή 5 Ιουνίου

Πού: Μουσείο Ελληνικών Λαϊκών Μουσικών Οργάνων Φοίβου Ανωγειανάκη-Κέντρο Εθνομουσικολογίας, Διογένους 1-3, Πλατεία Αέρηδων Πλάκα
Κόστος για τις τρεις συναντήσεις: 15 ευρώ
Τηλέφωνο: 210-3250198,


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.