Αρχική Fun Time Φτιάχνουμε τα δικά μας σύννεφα!

Φτιάχνουμε τα δικά μας σύννεφα!

Αλήθεια ξέρετε πώς φτιάχνονται τα σύννεφα; Το νερό που υπάρχει στις λίμνες, στα ποτάμια και τη θάλασσα εξατμίζεται, ανεβαίνει ψηλά στον ουρανό και γίνεται σύννεφο. Όταν ο ουρανός γεμίσει από σύννεφα, αυτά ενώνονται μεταξύ τους και προκαλούν τη βροχή, που δροσίζει τα χωράφια και τους ανθρώπους.
Με γρήγορο και εύκολο τρόπο μπορείτε να φτιάξετε τα δικά σας σύννεφα και εντυπωσιάσετε τους φίλους σας.

Υλικά:

ένα γυάλινο δοχείο με πλατύ στόμιο και καπάκι
μια κανάτα με ζεστό νερό
3 παγάκια
ένα πορτατίφ

Εκτέλεση:

Παίρνετε το γυάλινο δοχείο και ρίχνετε μέσα περίπου μέχρι τη μέση το ζεστό νερό. Κλείνετε το στόμιο με το καπάκι και το αφήνουμε για 10 λεπτά. Μόλις περάσει ο χρόνος, τοποθετείτε πάνω στο καπάκι τα τρία παγάκια. Κλείνετε τα παράθυρα του δωματιου για να ελαχιστοποιηθεί το φως και ανάβετε το πορτατιφ ούτως ώστε το φως του να πέφτει πάνω στο δοχείο. Σε λίγα λεπτά θα δείτε να σχηματίζονται σύννεφα εντός του μπουκαλιού.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.