Αρχική InfoMommy Νέα Φωτογραφικό αφιέρωμα στη ζωή της Αλίκης στο facebook

Φωτογραφικό αφιέρωμα στη ζωή της Αλίκης στο facebook

Ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχάηλ δημιούργησε μια σελίδα στο Facebook, αφιερωμένη στη μητέρα του.
Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ανακοίνωσε τη δημιουργία της μέσω του προσωπικού του προφίλ.

«John Papamichail

Αγαπητοί φίλοι και φίλες, θα ήθελα να σας ενημερώσω, ότι αναρτήθηκε στο Facebook, η μοναδική επίσημη σελίδα για την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Θα τη βρείτε πληκτρολογώντας ALIKI VOUGIOUKLAKI YANNIS PAPAMICHAIL. Μπορείτε να κάνετε αίτημα φιλίας στη συγκεκριμένη σελίδα. Εκεί θα βρείτε πλούσιο υλικό πού αναφέρεται στην αγαπημένη μας Αλίκη, όπως επίσης θα ενημερώνεστε και για κάθε τύπου εκδηλώσεις που θα γίνονται προς τιμή της. Κάναμε μια προσπάθεια να συγκεντρώσουμε στην επίσημη σελίδα, όλα τα links από άλλες σελίδες που αναφέρονται στη Αλίκη και θα τα βρείτε όλα εκεί. Σκοπός μας είναι να ενημερώνεται η σελίδα με νέο υλικό σε τακτά χρονικά διαστήματα. Να είστε όλοι καλά».

Στη σελίδα θα δείτε δεκάδες φωτογραφίες από τη ζωή της Αλίκης.Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.