Αρχική Νέα Χαρίζουμε παιχνίδια, μοιράζουμε χαμόγελα ως τις 30/9 στο Allou! Fun Park

Χαρίζουμε παιχνίδια, μοιράζουμε χαμόγελα ως τις 30/9 στο Allou! Fun Park


Φθινόπωρο, ώρα για ανανέωση. Τώρα που θα ξεκινήσετε τα μαζέματα στο σπίτι και θα δείτε τι από τα παλιά σχολικά σας χρειάζεται και τι όχι, προσέξτε να κρατήσετε στην άκρη εκείνα που βρίσκονται σε πραγματικά καλή κατάσταση. Αυτά μπορείτε να τα χαρίσετε στα παιδιά πολύτεκνων οικογενειών που έχουν ανάγκη. Ως τις 30/9 το Allou! Fun Park και οι επισκέπτες του θα βρίσκονται κοντά σε παιδιά με ανάγκη, χαρίζοντας παιχνίδια και χαμόγελα στα παιδιά των πολύτεκνων οικογενειών που υποστηρίζονται από τον Μη Κυβερνητικό Οργανισμό Φροντίδας «Θεόφιλος» μέσα από το πρόγραμμα «Χαρίζουμε παιχνίδια, Μοιράζουμε χαμόγελα».

Το Allou! Fun Park καλεί όλους τους φίλους και επισκέπτες του να φέρουν ως τις 30/9 παιχνίδια και σχολικά είδη που είναι σε καλή κατάσταση και θέλουν να δωρίσουν και να τα τοποθετήσουν στα δύο μεγάλα κουτιά που βρίσκονται σε κεντρικά σημεία του Allou! και του Kidom. Στη συνέχεια η ομάδα του Allou! Fun Park, κατόπιν προσεγμένης διαλογής, θα τα συγκεντρώσει και θα τα παραδώσει στον Μη Κυβερνητικό Οργανισμό Φροντίδας «Θεόφιλος», ο οποίος με τη σειρά του θα φροντίσει για τη διανομή τους σε πολύτεκνες οικογένειες σε όλη την Ελλάδα.

Ο πετυχημένος θεσμός αγάπης και προσφοράς που πραγματοποιείται για τρίτη συνεχή χρονιά ξεκίνησε το καλοκαίρι και ήδη έχει συγκεντρωθεί σημαντικός αριθμός παιχνιδιών. Το Allou! Fun Park αποδεικνύει ακόμα μια φορά την αναγνωρισμένη κοινωνική του ευαισθησία και με την ουσιαστική συμπαράσταση των φίλων / επισκεπτών του θα χαρίσει παιχνίδια και χαμόγελα στα παιδιά που τα έχουν ανάγκη.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.