Αρχική Προτάσεις Αγοράς Χαρίστε δώρα για καλό σκοπό

Χαρίστε δώρα για καλό σκοπό

Τα Χριστούγεννα είναι η κατεξοχήν περίοδος που ανταλλάσσουμε δώρα με αγαπημένα μας πρόσωπα. Τις άγιες αυτές ημέρες καλό θα ήταν να σκεφτούμε τους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα και δεν έχουν τη δυνατότητα να βιώσουν τη μαγεία των Χριστουγέννων. Αυτή την εποχή, φιλανθρωπικές οργανώσεις και ανθρωπιστικοί σύλλογοι εμπλουτίζουν τα πωλητήριά τους και διοργανώνουν bazaar με χειροποίητα αντικείμενα, τα έσοδα από τις πωλήσεις των οποίων θα διατεθούν για την ανακούφιση των προβλημάτων ευαίσθητων κοινωνικά ομάδων. Ενισχύστε την προσπάθειά τους, χαρίζοντας φέτος δώρα που η UNICEF (www.unicef.gr), η παγκόσμια οργάνωση των Ηνωμένων Εθνών για το Παιδί, προσφέρει σε μια ευρεία γκάμα προϊόντων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες μικρών και μεγάλων. Μπορείτε να βρείτε πληθώρα παιχνιδιών για τα παιδιά, που ξεφεύγουν από τα τυποποιημένα εμπορικά παιχνίδια, όπως το παζλ 500 κομματιών - παγκόσμια παιδική χαρά που δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να γνωρίσουν τον πλανήτη, και τον Αρκούδο του Κόσμου με την τσεπούλα σε σχήμα υδρογείου σφαίρας που προστατεύει τον πλανήτη και ενθαρρύνει τα παιδιά να εκτιμήσουν τον κόσμο τους. Για τους μεγαλύτερους, υπάρχουν μπρελόκ, βιβλία για το έργο και την ιστορία της οργάνωσης, γούρια και διακοσμητικά για το σπίτι, είδη γραφείου, μπουρνούζια και μπλουζάκια.

Το Χαμόγελο του Παιδιού
(www.hamogelo.gr) ο εθελοντικός οργανισμός για τη προστασία των παιδιών, προτείνει πολλά και ξεχωριστά δώρα για τα παιδιά. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ λευκών ειδών, σχολικών ειδών, μοντέρνων ρολογιών από σιλικόνη, βιβλία και χριστουγεννιάτικες κάρτες.
Τα Παιδικά Χωριά SOS (www.sos-villages.gr) που έχουν σαν στόχο να επαναφέρουν τα παιδιά, που δεν μπορούν να μεγαλώσουν με τους φυσικούς τους γονείς, προσφέρουν μια τεράστια συλλογή χριστουγεννιάτικων καρτών σε πολλά σχέδια. Προτείνουν διακοσμητικά για το σπίτι, κούπες και πιάτα, χριστουγεννιάτικα στολίδια, λούτρινα αρκουδάκια, κουρδιστή χιονομπάλα με μουσική και διακοσμητικό καρουζέλ.

Η WWF Ελλάς (www.wwf.gr) είναι παράρτημα της παγκόσμιας οργάνωσης και αποσκοπεί στη διατήρηση της πλούσιας βιοποικιλότητας της Ελλάδας και στην αρμονική συνύπαρξη ανθρώπου και φύσης. Μπορείτε να προμηθευτείτε μπλουζάκια και μπουφάν με το λογότυπο της οργάνωσης, κούπες και διακοσμητικά με ζώα της άγριας φύσης, σχολικά είδη, πρωτότυπα παιχνίδια για παιδιά όπως το τάβλι με τα πουλιά του Αμαζονίου, τη τράπουλα με τα ζώα υπό εξαφάνιση, λούτρινα και φυσικά χριστουγεννιάτικες κάρτες.
Φέτος, ξεφύγετε από τα κλασικά δώρα και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα δώρα που στηρίζουν μια ανθρωπιστική δράση. Θα κάνετε ευτυχισμένους τους οικείους σας και θα ενισχύσετε τις δραστηριότητες των οργανώσεων. Και μην ξεχνάτε, η σωτηρία της ψυχής είναι σημαντική.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.