Αρχική Προτάσεις Αγοράς Χαρίστε του το ωραιότερο παιδικό δωμάτιο!

Χαρίστε του το ωραιότερο παιδικό δωμάτιο!

Για ένα ευφάνταστο και πρωτότυπο παιδικό δωμάτιο, η επιλογή είναι μία: Cilek Rooms by Matiadis! Εκεί έχουμε βρει όλοι οι γονείς τις πιο καινοτόμες κι εντυπωσιακές ιδέες για ολοκληρωμένες λύσεις. Δωμάτια κι αξεσουάρ που ξεχωρίζουν, σε τιμές πραγματικά προσιτές και ποιότητα εξαιρετική.

Στα καταστήματα εταιρίας Cilek Rooms by Matiadis αλλά και στο on line shop www.cilek.gr, οι προτάσεις είναι άπειρες και μοναδικές. Προτάσεις για ολοκληρωμένα παιδικά δωμάτια που κάνουν τη διαφορά. Κρεβάτια, κομοδίνα, ντουλάπες, βιβλιοθήκες και πληθώρα διακοσμητικών αξεσουάρ – φωτιστικά, κουρτίνες, χαλιά... που θα σας βοηθήσουν να συνθέσετε ένα εντυπωσιακότατο παιδικό δωμάτιο.

Το παιδί σας θα λατρέψει όλα τα σχέδια και θα χαίρεται να καλεί τους φίλους στο νέο του δωμάτιο!

Για τα μοντέρνα κι ατίθασα αγόρια, η εταιρία προτείνει τις σειρές : SL-BI FIRE, SL-BI TURBO, SL RACER που συνθέτουν ένα μοναδικό σκηνικό με κρεβάτι – φόρμουλα κι αξεσουάρ σχετικά με αγωνιστικά αυτοκίνητα , MARINER, με ναυτικό θέμα, συνδυάζοντας το ναυτικό μπλε χρώμα με το καθαρό λευκό, ADVENTURER σε χακί – πορτοκαλί χρώματα.

Για τα μοντέρνα απαιτητικά κορίτσια στα Cilek Rooms by Matiadis οι προτάσεις είναι εξίσου σύγχρονες: Bi-Pinky σούπερ αγωνιστικό ροζ αυτοκίνητο, LOVELY με πριγκίπισσες και κάστρα, SWEET σε λιλά φόντο, SL-Flora, SL-Catchy για ρομαντικές διαθέσεις.

Kι αν τα σχέδια κι οι ολοκληρωμένες μοναδικές προτάσεις της εταιρίας Cilek Rooms by Matiadis σας καθηλώσουν, οι νέες χαμηλές τιμές κι οι τρόποι πληρωμής θα σας απογειώσουν!

www.cilek.gr

Τηλ:+302104965968

Tηλ: +302104953698


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.