Αρχική Βιβλία Χριστουγεννιάτικη Ιστορία, Βιβλίο

Χριστουγεννιάτικη Ιστορία, Βιβλίο

Χριστουγεννιάτικη ΙστορίαΧριστούγεννα, και φέτος κι ο Εμπενέζερ Σκρουτζ το έχει ξεκαθαρίσει στον πιστό του υπάλληλο και στον πάντα ευδιάθετο ανιψιό του, ότι οι γιορτές «είναι μια εποχή που σε βρίσκει κατά ένα χρόνο μεγαλύτερο, αλλά ούτε κατά μία ώρα πλουσιότερο». Οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος για γιορτές και πανηγύρια…
Μόνος, όπως πάντα, επιστρέφει στο σπίτι του βράδυ, όταν δέχεται μία καθόλου ευχάριστη επίσκεψη. Το φάντασμα του νεκρού συνεταίρου του Τζέικομπ Μάρλεϊ, που τώρα πληρώνει τη σκληρόκαρδη στάση του όταν ήταν ζωντανός, προσπαθεί να τον προειδοποιήσει γι’ αυτά που τον περιμένουν και τον ενημερώνει για την επικείμενη επίσκεψη τριών αλλόκοτων πνευμάτων.
Το πρώτο, το Χριστουγεννιάτικο Πνεύμα του Παρελθόντος, τον ταξιδεύει σε τρεις διαφορετικές στιγμές της ζωής του στο παρελθόν. Το δεύτερο, το Χριστουγεννιάτικο Πνεύμα του Παρόντος, του φανερώνει την πραγματική διάσταση της τωρινής του ζωής. Και το πιο τρομακτικό απ’ όλα, το Χριστουγεννιάτικο Πνεύμα του Μέλλοντος τον βάζει να παρακολουθήσει το θάνατο ενός άνδρα, του ίδιου του Εμπενέζερ Σκρουτζ….

Θα καταφέρουν άραγε τα τρία σοφά πνεύματα να μαλακώσουν το σκληρόκαρδο γέρο και να αλλάξουν μια για πάντα το μίζερο χαρακτήρα του;
Από τις εκδόσεις «Ελληνικά Γράμματα» κυκλοφορεί αποκλειστικά το πολυαγαπημένο βιβλίο, το οποίο σύντομα θα το δούμε και ταινία. Μία πολυτελής έκδοση με σκληρό εξώφυλλο, η οποία στις ιλουστρασιόν σελίδες της αιχμαλωτίζει στιγμιότυπα από την ταινία –με τρισδιάστατη εικονογράφηση– και διηγείται με μοναδικό τρόπο για τους μικρούς αναγνώστες την πασίγνωστη ιστορία του Σκρουτζ.
Σελίδες: 48
Τιμή: 10.00€
Απόδοση: Βασιλική Κοκκίνου
Από τις εκδόσεις «Ελληνικά Γράμματα»


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.