Αρχική InfoMommy Μόδα & Ομορφιά Χρώματα διά χειρός

Χρώματα διά χειρός

Πορτοκαλί και φούξια, πράσινο και κίτρινο, μοβ και μπλε. Αυτό το καλοκαίρι η μόδα επιτάσσει να «εξοικειωθείτε» με τα πιο εκρηκτικά και εντυπωσιακά χρώματα. Μπορείτε μάλιστα να τα συνδυάζετε μεταξύ τους –όχι όμως πάνω από τρία ταυτόχρονα ή να αναμειγνύετε στην ίδια εμφάνιση διαφορετικές αποχρώσεις της ίδιας χρωματικής γκάμας. Αν όμως δεν νιώθετε ακόμα έτοιμη να φορέσετε φόρεμα ή σύνολο που «βγάζει μάτι», ξεκινήστε από μια τσάντα ή μια clutch bag σε έντονο τόνο.
* Δεν χρειάζεται να τη σετάρετε με τα παπούτσια που μπορεί να είναι σε διαχρονική απόχρωση –λευκό, μαύρο, μπεζ ή σε μεταλλικό χρυσό ή ασημί.
* Αν επιλέξατε ρούχο με πάτερν, συνδυάζοντάς το με τσαντάκι σε απόχρωση που χρησιμοποιείται στο μοτίβο, θα κερδίσετε τις εντυπώσεις.
* Όπως είπαμε, οι τσάντες και οι φάκελοι σε έντονους τόνους δεν πάνε ασορτί με τα παπούτσια ή με τη ζώνη. Αντιθέτως αποτελεί μια ενδιαφέρουσα και εντυπωσιακή πρόταση να επιλέξετε το τσαντάκι ασορτί με το χρώμα του Τ-shirt, πουκάμισου ή φούστας που φοράτε.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.