Αρχική Famous Parents Χόλιγουντ: Διάσημοι γονείς διδύμων

Χόλιγουντ: Διάσημοι γονείς διδύμων

Λέτε να υπάρχει κάτι στο νερό στο Χόλιγουντ γι αυτό όλες οι διάσημες φέρνουν στον κόσμο δίδυμα; Η Angelina Jolie ,η Julia Roberts, η Jennifer Lopez και άλλες πολλές celebrities είναι μητέρες διδύμων. Θέλετε να δείτε μερικές από αυτές;

Η Julia Roberts έγινε μητέρα του Phinnaeus Walter και της Hazel Patricia τον Νοέμβριο του 2004 κι όταν είναι μαζί τους είναι μόνο μαμά! Οι φωτογραφίες το επιβεβαιώνουν.

Η Jennifer Lopez και ο Marc Anthony τον Φεβρουάριο του 2008 έφεραν στον κόσμο τον Max και την Emme.

 

Η Shara Jessica Parker και ο Matthew Broderick καλωσόρισαν τα δίδυμα κορίτσια της Marion Loretta Elwell και Tabitha Hodge Broderick τον Ιούνιο του 2009 ενώ το 2002 είχε γεννηθεί ο αδερφός τους James Wilkie.

Ο Ricky Martin απέκτησε τους δίδυμους γιους του Matteo και Valentino μέσω παρένθετης μητέρας τον Αύγουστο του 2008.

Το ζεύγος Jolie / Pitt είναι διάσημο για την πολυμελή οικογένειά του που αναμένεται να μεγαλώσει κι άλλο.Τα διζυγωτικά δίδυμα Vivienne και Knox Leon γεννήθηκαν τον Ιούλιο του 2008, ανεβάζοντας τον αριθμό των μελών της οικογένειας στους 8.

Η κόρη του βασιλιά Presley, Lisa Marie, μετά από πολλές προσπάθειες γέννησε με εξωσωματική τις κόρες της Finley και Harper. Τα δίδυμα γεννήθηκαν τον Οκτώβριο του 2008.

H Marcia Cross είχε την τύχη τον Φεβρουάριο του 2007 να συλλάβει με εξωσωματική γονιμοποίηση τις δίδυμες κόρες της, Eden και Savannah.

Η Diana Krall και ο Elvis Costello απέκτησαν τον Δεκέμβριο του 2006 τα
δίδυμα αγόρια Dexter Henry Lorcan και Frank Harlem James.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.