Αρχική Νέα ''Ψάξε να βρεις...τη ζωή στο δάσος'' στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας (6/2)

''Ψάξε να βρεις...τη ζωή στο δάσος'' στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας (6/2)

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή συνεχίζοντας τον επιτυχημένο κύκλο εργαστηρίων δημιουργικής απασχόλησης «Ψάξε να βρεις... » σε συνεργασία με τις εκδόσεις Καλειδοσκόπιο, προσκαλεί τα παιδιά ηλικίας 5 έως 8 ετών τη Κυριακή 6 Φεβρουαρίου στις 10:30 και στις 12:30 να γνωρίσουν τη ζωή στο δάσος.
Τα παιδιά γίνονται δασοφύλακες και ξυλοκόποι και αναζητούν μέσα στους χώρους του μουσείου τα ζώα του δάσους. Μαθαίνουν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους, πού κρύβονται, τι τρώνε, παίζουν με ήχους και χρώματα και κατασκευάζουν το δικό τους ζωάκι. Tα παιδιά που θα συμμετάσχουν στο εργαστήριο αυτό μπορούν την ίδια μέρα να προμηθευτούν τον εκπαιδευτικό Φάκελο του εργαστηρίου από το πωλητήριο του Μουσείου στην μισή τιμή.

Πού: Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, Λεβίδου 13, Κηφισιά
Πότε: Κυριακή 6 Φεβρουαρίου, στις 10:30 και στις 12:30
Κόστος συμμετοχής: 10€
Τηλ: Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, 210-8015870 (εσωτ.527 & 581) Δευτέρα έως Παρασκευή 8:30 – 15:00


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.