Αρχική Προτάσεις Αγοράς Ψάχνετε την τέλεια φροντίδα για παιδιά και ηλικιωμένους; Κάντε κλικ στο Family-care.gr

Ψάχνετε την τέλεια φροντίδα για παιδιά και ηλικιωμένους; Κάντε κλικ στο Family-care.gr

Για το παιδί σας θέλετε πάντα το καλύτερο. Αυτό ακριβώς ισχύει και για τη φύλαξή του. Ο άνθρωπος που θα μπει στο σπίτι σας, πρέπει να πληροί άριστες προϋποθέσεις και να προσφέρει στο παιδί σας την καλύτερη φροντίδα με αγάπη και τρυφερότητα. Κι αν διαβάζοντας αυτές τις γραμμές, αναρωτιέστε αν όντως μπορείτε να βρείτε αυτούς τους ανθρώπους εύκολα, το Family-care.gr είναι εδώ και φιλοδοξεί να σας παρέχει τις οικονομικότερες και πιο ποιοτικές υπηρεσίες για εύρεση babysitter! Αρκεί ένα κλικ και ένας κόσμος από έμπειρους επαγγελματίες που μπορούν να σταθούν στο πλάι σας θα εμφανιστεί για να επιλέξετε αυτόν που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Τι ακριβώς είναι το Family-care.gr
Πρόκειται για μια ιστοσελίδα που παρέχει βιογραφικά από πεπειραμένο προσωπικό, το οποίο αγαπάει την ενασχόληση με τα παιδιά και προσφέρει τις υπηρεσίες του για τη φύλαξή τους. Έτσι, είστε σίγουροι ως γονείς ότι όταν λείπετε από το σπίτι, το παιδί σας βρίσκεται σε καλά χέρια.

Κι ακόμη…
Εδώ δεν θα βρείτε ένα απλό babysitting. Μπορείτε να συνδυάσετε τo babysitting, με την προετοιμασία των μαθημάτων για το σχολείο, μιας και πολλές babysitters έχουν τη μόρφωση να ανταπεξέλθουν ακόμα και σε απαιτητικά μαθήματα ή ξένες γλώσσες.

Φύλαξη ηλικιωμένων
Το Family-Care.gr σας παρέχει τη δυνατότητα να βρείτε άτομα τα οποία ασχολούνται με τη φύλαξη ηλικιωμένων στο σπίτι, καθώς οι κατάλληλοι επαγγελματίες εμπλουτίζουν την ιστοσελίδα με τα βιογραφικά τους έτσι ώστε η εύρεση προσωπικού για τους δικούς μας ανθρώπους που χρειάζονται φροντίδα, να είναι πιο εύκολη και λιγότερο δαπανηρή.

Πώς θα βρείτε τον σωστό επαγγελματία
Στο Family-Care.gr το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ελέγξετε όλα τα διαθέσιμα βιογραφικά στην περιοχή σας και να βρείτε αυτό που νομίζετε ότι ταιριάζει περισσότερο στις απαιτήσεις σας.
Η αναζήτηση βιογραφικών είναι ΔΩΡΕΑΝ και μόνο όταν αποφασίσετε να επικοινωνήσετε με τον/την υποψήφιο/α, τότε πρέπει να "ξεκλειδώσετε" τα στοιχεία επικοινωνίας του.

Τα πλεονεκτήματα της αναζήτησης μέσω του Family-Care.gr
• Δεν ξοδεύετε υπερβολικά ποσά σε σχέση με άλλους τρόπους εύρεσης.
• Πετυχαίνετε έναν εξαιρετικό συνδυασμό babysitting και βοήθειας για τα μαθήματα του παιδιού, ακόμα και ξένες γλώσσες, από προσωπικό με πτυχίο στο είδος.
• Υπάρχει απόλυτος έλεγχος στην επιλογή του ατόμου που θα φροντίζει το παιδί σας όταν λείπετε από το σπίτι.
• Με μια απλή αναζήτηση έχετε μπροστά σας όλες τις υποψήφιες για να διαλέξετε.
• Έχετε λεπτομερή στοιχεία για την προϋπηρεσία της κάθε υποψηφίου.

Είναι απόλυτα ασφαλές!
• Υπάρχουν στη διάθεσή σας πάνω από 20 κριτήρια για να επιλέξετε το κατάλληλο πρόσωπο για τη φροντίδα που χρειάζεστε.
• Μπορείτε να παραλάβετε σχόλια από γονείς που έχουν ήδη προτιμήσει τη συγκεκριμένη babysitter/φροντιστή ηλικιωμένων και θέλουν να μοιραστούν την εμπειρία τους μαζί μα.
• Με συστατικές από άτομα που προτίμησαν τη συγκεκριμένη υποψήφια (αν εκείνη το επιθυμεί).
Εκτός από την παροχή βιογραφικών, με τον καιρό θα εμπλουτίζουμε το περιεχόμενο της σελίδας μας με άρθρα από επιστήμονες γύρω από την υγεία, τη σωστή φροντίδα του παιδιού, tips για τους γονείς και νέα γύρω από σεμινάρια, ημερίδες και εκδηλώσεις για όλη την οικογένεια.
Για οποιαδήποτε παρατήρηση, ερώτηση ή σχόλιο που έχετε, μπορείτε να στείλετε τα emails σας στο info@family-care.gr. Θα μας βοηθήσετε να γίνουμε καλύτεροι!


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.