Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Κέρκυρας

Πλατεία Τσιριγώτη, Κέρκυρα | Τηλ.: 26610 86100, Fax: 26610 42354 | Ιστοσελίδα: www.psynk.ondsl.gr

ΤΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ (ΔΥΨΥ) ΚΕΡΚΥΡΑΣ
προέκυψε από τον μετασχηματισμό του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Κέρκυρας και την οριστική κατάργηση του Ασύλου. Λειτουργεί από τις 10 Οκτωβρίου 2006 ημέρα κατά την οποία εορτάζεται παγκοσμίως ως ημέρα ψυχικής υγείας.
Η μεγάλη αυτή προσπάθεια βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Έτσι ανεβάσαμε πιο ψηλά τον πήχη. Πασχίζοντας το άσυλο να αντικατασταθεί από ένα πλήρες κοινοτικό δίκτυο υπηρεσιών ψυχικής υγείας που θα εστιάζει όχι πλέον στην αντιμετώπιση και διαχείριση της ψυχικής νόσου, αλλά στην παρακολούθηση και προαγωγή της ψυχικής υγείας.
Σήμερα ο Τομέας Ψυχικής Υγείας Κέρκυρας-Λευκάδας παρουσιάζει επιταχυνόμενο ρυθμό ανάπτυξης όλων των αναγκαίων υπηρεσιών ψυχικής υγείας ενηλίκων, εφήβων και παίδων, όπως αυτές προβλέπονται από το νόμο και καθορίζονται από τις ρεαλιστικές ανάγκες.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.