Αρχική InfoSchool Λύκειο Ψυχολογική υποστήριξη υποψηφίων για τις Πανελλήνιες στο Νέο Ηράκλειο

Ψυχολογική υποστήριξη υποψηφίων για τις Πανελλήνιες στο Νέο Ηράκλειο

Ανταποκρινόμενος στις ανάγκες της μαθητικής κοινότητας της πόλης, ο δήμος Ηρακλείου προχωρά στη σύσταση ομάδων συζήτησης με στόχο την ψυχολογική στήριξη εφήβων κατά την κρίσιμη περίοδο των εξετάσεων. Ήδη,σε πιλοτική βάση, πραγματοποιήθηκαν σε σχολεία του Ηρακλείου οι πρώτες ομάδες, με θέμα συζήτησης τη διαχείριση του άγχους. Στα πλάνα της διοίκησης του δήμου είναι η διεύρυνση του θεματικού κύκλου των συζητήσεων, ώστε με την έλευση της νέας χρονιάς, να καλυφθεί ένα ευρύ πεδίο ζητούμενων που απασχολεί τη σημερινή οικογένεια και που θα απευθύνεται τόσο στους νέους όσο και στους γονείς τους. Για το λόγο αυτό η Δημοτική Επιτροπή Παιδείας βρίσκεται σε επαφή με τους εκπροσώπους των μαθητών ώστε να αναδειχθούν και επιλεγούν τα θέματα που πραγματικά απασχολούν τη νεολαία της πόλης. Οι ομάδες συζήτησης πραγματοποιούνται με συντονίστρια την Ψυχολόγο -Ψυχοθεραπεύτρια επιστημονική υπεύθυνη του Κέντρου Ενημέρωσης & Έρευνας για τις Εξαρτήσεις (ΚΕΝΕΕ) του δήμου Ηρακλείου Αττικής, Ελένη Κουλούτζου.
Για πληροφορίες σχετικές με το πρόγραμμα μπορείτε να απευθύνεστε στο Κέντρο Ενημέρωσης & Ερευνας για τις Εξαρτήσεις (ΚΕΝΕΕ) του Δήμου Ηρακλείου που λειτουργεί στην οδό Ελευσινίων και Σαλαμίνος και στα τηλέφωνα 210 2835228 – 210 2840899.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.