Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς Όλα για το σπίτι με ένα κλικ στο νέο e-shop της Praktiker

Όλα για το σπίτι με ένα κλικ στο νέο e-shop της Praktiker

10.000 προϊόντα, απλές διαδικασίες παραγγελίας, παράδοσης και πληρωμής, προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες. Το ανανεωμένο site της Praktiker βρίσκεται ήδη στον αέρα, παρέχοντας πλέον δυνατότητα ηλεκτρονικών αγορών! Επισκεφθείτε το για να δείτε πως η ποικιλία, η ποιότητα και η εξυπηρέτηση στα καταστήματα Praktiker βρίσκουν εφαρμογή και στο νέο e-shop της εταιρείας.

Ποτέ το Praktiker δεν ήταν πιο προσιτό, με ένα απλό κλικ!
Το www.praktiker.gr σας παρέχει:

• Ποικιλία προϊόντων
• Προσφορές
• Ευκολία στη χρήση
• Διαδικασίες παραγγελίας και παράδοσης στα μέτρα σας
• Ασφάλεια στις συναλλαγές μέσω της Τράπεζας Πειραιώς

To νέο e-shop, σχεδιάστηκε με γνώμονα τις ανάγκες των πελατών της Praktiker, όπως η προσβασιμότητα σε όλη την Ελλάδα, και υλοποιήθηκε από την Information Systems Impact, ελληνική εταιρεία με εμπειρία και εξειδίκευση στην παροχή ολοκληρωμένων e-business λύσεων, καθώς και σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς στον τομέα των ηλεκτρονικών πληρωμών.

Ήδη το www.praktiker.gr θεωρείται από τα 500 καλύτερα sites στην Ελλάδα, έχοντας κερδίσει την προτίμηση των Ελλήνων χρηστών, με περισσότερους από 350.000 επισκέπτες το μήνα.

Περιηγηθείτε στο e-shop www.praktiker.gr και κάντε έξυπνες αγορές, εύκολα & οικονομικά!


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.