Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Όλοι μαζί, μας τα φάγανε: Έκθεση των σπουδαστών του Κέντρου Εφαρμοσμένων Τεχνών Ορνεράκης (από 26/9)

Όλοι μαζί, μας τα φάγανε: Έκθεση των σπουδαστών του Κέντρου Εφαρμοσμένων Τεχνών Ορνεράκης (από 26/9)

Το Κέντρο Εφαρμοσμένων Τεχνών «Ορνεράκης» παρουσιάζει την έκθεση των σπουδαστών του με τίτλο «Όλοι μαζί, μας τα φάγανε». Οι Αχόρταγοι της εξουσίας δεν έχουν όνομα, δεν έχουν πατρίδα. Είναι όλοι ίδιοι!! Τρώνε χρήματα!! Δεν γνωρίζουν άλλη γεύση παρά αυτή, γιατί είναι βάρβαροι και ψευδεπίγραφοι, παριστάνοντας τους πολιτισμένους. Ο Ελληνικός λαός όμως, που χαρακτηρίζεται για την ευφυΐα του, δεν «μασάει». Αυτοί που τα φάγανε αυτοί να πληρώσουν. Πέρα απ’ αυτές τις ασχήμιες, υπάρχουν ακόμη πράγματα ευγενή και ιδιαιτέρως ενδιαφέροντα. Η έκθεση μας, η έκθεση των σπουδαστών του Κέντρου Εφαρμοσμένων Τεχνών ΟΡΝΕΡΑΚΗΣ.

Τοποθεσία Θήρας 19, πλατεία Αμερικής
Ημερομηνία Εγκαίνια: Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου στις 7.30μμ., Διάρκεια έκθεσης: μέχρι 12 Οκτωβρίου. Η έκθεση θα είναι ανοικτή από τις 10πμ έως τις 7.30μμ
Τηλέφωνο : 2108665611


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.