Αρχική InfoMommy Ομορφιά Όμορφο κοριτσίστικο χτένισμα

Όμορφο κοριτσίστικο χτένισμα

Τώρα που αρχίζουν και οι ζέστες ένα όμορφο πιάσιμο στα μαλλιά όχι μόνο θα σας κρατάει πιο δροσερές αλλά θα ανανεώσει και το look σας. Φτιάξτε λοιπόν μια κοτσίδα και πλέξτε την στην αλογοουρά σας.

Είναι πολύ απλό και γρήγορο χτένισμα και μπορείτε να το κάνετε μόνες σας. Πιάστε μια αλογοουρά με τα μισά μαλλιά (το άνω μέρος του τριχωτού της κεφαλής) και τα υπόλοιπα κάντε τα μια πλεξίδα. Στη συνέχεια τυλίξτε την πλεξίδα γύρω από την αλογοουρά και στερεώστε το χτένισμα δένοντας με ένα λαστιχάκι.

Ταιριάζει ιδανικά σε γυναίκες με μακριά μαλλιά. Αυτό το χτένισμα μπορεί να σας συνοδεύσει τόσο για την ημέρα όσο και για μια βραδινή έξοδο.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.