Αρχική Infokids Συνταγές Ώρα για ισορροπημένο και θρεπτικό διάλειμμα!

Ώρα για ισορροπημένο και θρεπτικό διάλειμμα!

Ξεκινώντας την ημέρα του, κατανάλωσε το πρωινό του γεύμα και τώρα μπορείς να είσαι ήσυχη πως θα έχει αρκετή ενέργεια για να προχωρήσει την υπόλοιπη ημέρα! Κι όμως εξίσου σημαντικά στην καθημερινότητα των παιδιών είναι και τα ενδιάμεσα γεύματα, καθώς …

...τα «ανεφοδιάζουν» με την απαραίτητη ενέργεια για να συνεχίσουν όλη την υπόλοιπη μέρα. Άμεση πηγή ενέργειας αποτελούν οι υδατάνθρακες τους οποίους και συναντούμε στα φρούτα και τους χυμούς τους, στα δημητριακά και τα γαλακτοκομικά!

...τα βοηθούν στην κάλυψη των αναγκών τους σε θρεπτικά συστατικά όπως βιταμίνες και μέταλλα τα οποία συμβάλλουν στην ομαλή ανάπτυξη (βιταμίνη Α, D, ασβέστιο, σίδηρος), στην καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος (βιταμίνες του συμπλέγματος Β και μαγνήσι) καθώς και στην ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού (βιταμίνη C, E).

Οι χυμοί φρούτων μπορούν να αποτελέσουν μια εύκολη, γρήγορη και δροσιστική λύση τόσο για εσάς όσο και για τα παιδιά σας στο σχολείο, εφόσον βρίσκονται σε εύχρηστη συσκευασία που επιτρέπει στα παιδιά να τους καταναλώνουν εύκολα και με ασφάλεια, παρέχοντας στον οργανισμό φυσικά σάκχαρα και βιταμίνες, ενώ παράλληλα τον ενυδατώνουν.

Μια συσκευασία Amita FUN! 250 ml εξασφαλίζει το 50% της συνιστώμενης ημερήσιας πρόσληψης βιταμινών Β6, Β12, C και Ε. Παράλληλα, η υπέροχη γλυκιά γεύση της

Amita FUN! σε διάφορους συνδυασμούς φρούτων, με Μήλο, Φράουλα, Ροδάκινο και Μπανάνα μπορούν να σας εξασφαλίσουν πως το παιδί σας θα το δεχθεί με μεγάλη ευχαρίστηση!


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.