- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Έγκυος ξανά η Πενέλοπε Κρουζ;

Τα lifestyle περιοδικά στην Ισπανία βρήκαν θέμα προς συζήτηση τις τελευταίες μέρες, καθώς οι φήμες θέλουν την 38χρονη Penelope Cruz να είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της. Σύμφωνα με πηγές που γνωρίζουν τα πράγματα εκ των έσω, το ζευγάρι Penelope Cruz και Javier Bardem περιμένει το δεύτερο μωρό τους προς το τέλος του έτους. Οι ίδιοι βέβαια δεν έχουν κάνει καμία δήλωση, όπως άλλωστε έπραξαν και κατά τους πρώτους μήνες της πρώτης εγκυμοσύνης.

Όλα ξεκίνησαν όταν η μελαχρινή Ισπανίδα ηθοποιός, φάνηκε με επιπλέον κιλά στις τελευταίες εμφανίσεις της. Οι φωτογραφικές κάμερες και οι δημοσιογραφικές πένες πήραν «φωτιά» όταν, μερικές εβδομάδες πριν, η Cruz εμφανίστηκε σε κινηματογραφικό φεστιβάλ στο Λος Άντζελες με τουνίκ που διέγραφε την στρογγυλεμένη της φιγούρα της.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Mirror» του ισπανικού καναλιού Antena 3, πρόσωπα που βρίσκονται κοντά στους δύο πρωταγωνιστές επιβεβαιώνουν τα όσα ακούγονται, λέγοντας συγκεκριμένα: «Η Penelope διανύει τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της και περιμένει τον πελαργό προς το τέλος του έτους».

Το ίδιο υποστήριξε και συμπρωταγωνιστής της Cruz σε νέα διαφήμιση που γύρισαν μαζί στη Μαδρίτη.

Το πρώτο παιδί του ζευγαριού, ο Leonardo είναι ήδη 18 μηνών και όπως αναφέρει η ισπανική «Mundo», οι γονείς του ήθελαν πολύ να του χαρίσουν αδελφάκι.