Έκθεση Louis Vuitton στην παριζιάνικη γκαλερί Les Arts Decoratifs

Μια έκθεση προς τιμήν δύο μεγάλων αντρών της μόδας, του Louis Vuitton και του Marc Jacobs, ανοίγει τις πύλες της στις 9 Μαρτίου στην γκαλερί Les Arts Decoratifs, στο Παρίσι. Η έκθεση παρουσιάζει την πορεία του Louis Vuitton μέχρι την ημέρα που ανέλαβε τα ηνία του οίκου ο Marc Jacobs και φυσικά την πορεία του σημερινού διευθυντή του οίκου (Marc Jacobs).

Πριν όμως από την έκθεση (για όσους θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν) κυκλοφορει ένα μίνι φιλμ σε σκηνοθεσία της Ruth Hogben και εμπνευσμένο από την στυλίστρια και διευθύντρια του περιοδικού μόδας LOVE, Katie Grand. Ο λόγος για το “Fun Club”, ένα φιλμ που μας ταξιδεύει μέσα από την τζαζ στη δεκαετία του ’30 και την ατμόσφαιρα των καμπαρέ. Στο βίντεο χορεύτριες με λευκά κορμάκια και φτερά στα χέρια τους, χορεύουν στους ρυθμούς της τζαζ φορώντας τα παπούτσια που σχεδίασε ο Marc Jacobs για τη συλλογή Άνοιξη / Καλοκαίρι 2012 της Louis Vuitton.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 16 Σεπτεμβρίου, οπότε όσοι βρεθείτε αυτό το διάστημα στην όμορφη γαλλική πρωτεύουσα περάστε από την Les Arts Decoratifs και δείτε την!

Δείτε παρακάτω το “Fun Club”