- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Ένας μάρσιπος-θαύμα!

Οι μέλλουσες μανούλες πρέπει να είναι προετοιμασμένες για τη μεγάλη στιγμή. Γι’ αυτό ψάχνουν και βρίσκουν τα καλύτερα όλη την προηγούμενη περίοδο. Εμείς βοηθώντας σας σε αυτή σας την αναζήτηση, θα σας δείξουμε τον καινούργιο μάρσιπο BABYBJÖRN Miracle, ο οποίος είναι εργονομικά σχεδιασμένος και κατασκευασμένος έτσι ώστε να αποτελεί την τέλεια επιλογή για τη μετακίνηση του νεογέννητου από την πρώτη κιόλας μέρα της γέννησής του έως τους πρώτους 15 μήνες της ζωής του περίπου.

Παρακάτω θα μπορέσετε να δείτε όλα τα πλεονεκτήματα του μάρσιπου σε ένα βίντεο, αλλά σε πρώτη φάση, εμείς θα σας πούμε ότι ο BABYBJÖRN Miracle είναι έτσι κατασκευασμένος ώστε να αγκαλιάζει το σώμα του νεογέννητου, χωρίς να απαιτεί προσθήκη μαξιλαριού ή εξαρτήματος. Σχεδιασμένος σε συνεργασία με παιδίατρους, τοποθετεί το μωρό ψηλά στο ύψος της καρδιάς, πρόσωπο με πρόσωπο με τη μαμά ή τον μπαμπά και προσαρμόζεται ανατομικά καθώς το μωρό μεγαλώνει, παρέχοντας έτσι συνεχή υποστήριξη στο κεφαλάκι, τον λαιμό και την πλάτη του μωρού, καθώς τα πόδια και η μέση του κρατιούνται στη σωστή θέση από την πρώτη κιόλας μέρα.
Με τελείως νέο design που διαθέτει ρυθμιζόμενη ζώνη υποστήριξης της μέσης που με μία μόνο κίνηση, ακόμη και με το παιδί μέσα στο μάρσιπο, προσφέρει τη σωστή υποστήριξη στην πλάτη σας, ο BABYBJÖRN Miracle διαθέτει επίσης τους φαρδύτερους ιμάντες ώμου και σας επιτρέπει να κουβαλάτε το μικρό σας ψηλά ή πιο χαμηλά, ανάλογα με τη θέση που σας βολεύει. Όλες οι ρυθμίσεις, γίνονται εύκολα από μπροστά ώστε να μην χρειάζεστε βοήθεια για να μοιράσετε το βάρος του παιδιού σωστά ανάμεσα στην μέση σας, τους γλουτούς και τους ώμους σας, ανεξάρτητα από το ύψος σας ή τον σωματότυπό σας.
Ο BABYBJÖRN Miracle διατίθεται σε τρεις τύπους υφάσματος, τον Soft Cotton Mix, τον Airy Mesh με καλύτερο εξαερισμό και τον Organic Cotton από 100% οργανικό βαμβάκι, σε μοντέρνους συνδυασμούς χρωμάτων.


Λίγα λόγια για την εταιρεία BABYBJÖRN:

Η BABYBJÖRN ιδρύθηκε το 1961 στη Σουηδία από τον Björn Jakobson, με σκοπό όπως δηλώνει ο ιδρυτής της “να κάνει πιο εύκολη την ζωή των οικογενειών με μικρά παιδιά δημιουργώντας ασφαλή και καινοτόμα προϊόντα άριστης ποιότητας για παιδιά μέχρι τριών ετών.”