Αγοράστε το κατάλληλο μαγιό για το σωματότυπό σας

Λίγο πολύ ξέρετε τι σας ταιριάζει. Όμως κάποιες φορές ακόμα κι ένα μαγιό μπορεί να βοηθήσει τη γραμμή του σώματός μας να δείχνει καλύτερη.

Ολόσωμο ή μπικίνι;
Δεν είναι τυχαίο που κάποιες από τις ωραιότερες και σέξι γυναίκες διαλέγουν ολόσωμο. Κρύβουν μόνο όσα χρειάζεται κι αφήνουν στη φαντασία τα υπόλοιπα! Πολλά ολόσωμα μαγιό δείχνουν την κοιλιά πιο επίπεδη και τονίζουν περισσότερο την πλάτη. Άλλα τονίζουν περισσότερο το στήθος, και άλλα τους μηρούς. Το ιδανικό για την κάθε γυναίκα μαγιό είναι αυτό που τονίζει τα «δυνατά» σημεία πάνω στο σώμα της και καμουφλάρει τα «αδύνατα». Η μαγική λέξη είναι ισορροπία.

Καμπύλες
Αποφύγετε τα μικροσκοπικά μπικίνι αλλά και τα τεράστια ολόσωμα. Ένα τοπ που να τονίζει όμορφα το στήθος σας οπότε να τραβάει τα βλέμματα από τα πιο γεμάτα σημεία είναι μια έξυπνη ιδέα. Διατηρήστε το ενδιαφέρον εκεί με ένα μπούστο με χρώματα. Επιλέξτε ένα μπικίνι που να είναι φαρδύ στα πλαϊνά και προτιμήστε ένα μονόχρωμο. Αν σας αρέσουν τα ολόσωμα μαγιό, όσο πιο απλό τόσο καλύτερο. Τα περίεργα κοψίματα και οι ράντες θα τονίσουν περισσότερο τα παραπανίσια κιλά.Τα σκούρα και ψυχρά χρώματα είναι πάντα μια καλή επιλογή. Το ίδιο και τα σχέδια που κάνουν στροβιλισμούς. Δοκιμάστε ένα μαγιό με σκούρα, μονόχρωμα κάθετα φύλλα στις δύο μεριές του κορμού και ένα εμπριμέ φλοράλ σχέδιο στη μέση.

Κλεψύδρα
Σας ταιριάζουν σχεδόν τα πάντα. Μπορείτε να τολμήσετε ολόσωμο αλλά και μπικίνι. Το σώμα σας είναι θηλυκό και δεν χρειάζεται να το κρύβετε. Ένα μπικίνι στράπλες θα σας κάνει ακόμα πιο σέξι.

Γυμνασμένο
Πιθανόν να λατρεύετε τα σπορ κι αυτό φαίνεται. Μην το τονίσετε περισσότερο. Αυτό που πιθανόν να λείπει από το κορμί σας να είναι λίγο έξτρα θηλυκότητα. Ενισχύστε το μπούστο σας με μπανέλες και βολάν. Εάν διαλέξετε ολόσωμο, τολμήστε πρωτότυπα κοψίματα.

Αχλάδι
Ενισχύστε το πάνω μέρος του σώματος και φροντίστε το σουτιέν να κάνει το μπούστο σας εντυπωσιακό. Θέλουμε τα βλέμματα να σταθούν εκεί. Βολάν, έντονα χρώματα, σουτιέν τριών τετάρτων και μπανέλες θα βοηθήσουν το αποτέλεσμα. Επίσης, πολύ όμορφα επάνω σας δείχνουν και αυτά τα μικροσκοπικά μαγιό σε στυλ τριγωνάκι, τα οποία πάντα ονειρεύονται να φορέσουν οι γυναίκες με πλούσιο μπούστο. Το κάτω μέρος του μαγιό πρέπει να είναι απλό και σε χρώματα και σε στιλ. Πιθανότατα το ολόσωμο δεν θα είναι καλή επιλογή. Να το αποφύγετε καλύτερα.

Μεγάλο στήθος
Στηρίξτε το σωστά. Ή θα διαλέξετε ένα άνετο αλλά σταθερό σουτιέν με μπανέλες ή θα καταφύγετε στα τριγωνικά με τις φαρδιές ράντες που δένουν στο λαιμό. Προτιμήστε μονόχρωμο τοπ και προσθέστε χρώμα στο κάτω μέρος. Τα περισσότερα ολόσωμα δεν εχουν σχεδιαστεί για σας. Δύσκολα θα βρείτε κάποιο που να είναι ωραίο και να σας ταιριάζει. Προτιμήστε μπικίνι.

Κοιλιά
Το ολόσωμο ίσως να είναι η καλύτερη λύση για σας. Προτιμήστε ένα που να κάνει ντραπέ γύρω από τη μέση ή τους μηρούς και βοηθάει στο καμουφλάρισμα της κοιλιάς Αν διαλέξετε ένα με εντυπωσιακό μπούστο θα τραβήξετε τα βλέματα απο το σημείο αδυναμίας. Αποφύγετε το στράπλες.Εάν επιλέξετε μπικίνι, τότε προτιμήστε τα τανκίνι, που είναι πολύ της μόδας. Καλύπτουν όσα ακριβώς χρειάζεται και έχετε την ίδια ελευθερία με το μπικίνι.

Φαρδιά μέση
Τα μπικίνι είναι μια καλή λύση για εσάς. Μπορείτε να προσθέσετε μία δόση «οφθαλμαπάτης», επιλέγοντας ένα σλιπ το οποίο θα έχει κρίκους στους μηρούς, πιέτες ή φιόγκους. Εάν είστε μικροκαμωμένη από τη μέση και πάνω, επιλέξτε ένα στράπλες μαγιό. Αποφύγετε τα μονόχρωμα μαγιό και τα ολόσωμα με οριζόντιες ρίγες.