Ανοιξιάτικες ιδέες από τη Monsoon

Τα Monsoon Children μόλις παρουσίασαν τη νέα τους συλλογή για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2011. Οι συλλογές και για τα κορίτσια αλλά και για τα αγόρια είναι γεμάτες έντονα χρώματα και προτάσεις για κάθε περίσταση και για κάθε καιρό.

Η νέα σεζόν για τα Monsoon Girl ξεκινάει με τη συλλογή China Βlue. Σε μπλε αποχρώσεις με κοραλλί και χακί. Μοντέρνα floral prints, καρό και αστεράκια δίνουν στη συλλογή μια νότα φρεσκάδας. Στα μέσα της Άνοιξης η συλλογή Gardenia αγαπά τα έντονα χρώματα. Εμπνέεται από τα κλασσικά prints, τη γαλλική ραπτική και το γιαπωνέζικο trend “κορίτσι του δάσους”.

Για εξωτικά καλοκαιρινά ταξίδια με ισπανικές και μαροκινές επιρροές και μια δόση από κουβανέζικη αύρα, η συλλογή Buena Vista συνδυάζει μοντέρνα σχήματα με ethnic styling. Όταν η θερμοκρασία ανεβαίνει η τροπική συλλογή Colorama μας μεταφέρει σε εξωτικούς προορισμούς. Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι προτάσεις για την παραλία με τις συλλογές, Picnic και Parade. Beachwear με πετσετέ, πάτσγουορκ και μπατίκ υφάσματα.

Μπορείτε να δείτε τη νέ κολεξιόν και on line κάνοντας κλικ στο: www.monsoon.co.uk