Απίθανα δώρα Junior για τη νέα σχολική χρονιά!

Η νέα σχολική χρονιά ξεκινάει και το Junior Goody’s γίνεται η καλύτερη συντροφιά! Για ακόμη μία φορά, το αγαπημένο γεύμα Junior προσφέρει στους μικρούς μαθητές πλούσια δώρα, γεμίζοντας την επιστροφή στα θρανία με ενθουσιασμό και πολλές εκπλήξεις.
Έως τις πρώτες μέρες του Οκτωβρίου, με την αγορά κάθε γεύματος Junior, τα εστιατόρια Goody’s προσφέρουν σε όλους τους μικρούς μαθητές χρηστικά και σχολικά αντικείμενα με πρωταγωνιστές τους ήρωες του Junior!
Οι φίλοι του Junior, απολαμβάνουν το αγαπημένο τους γεύμα και διεκδικούν πολλά και μεγάλα δώρα κλήρωσης: Δωροεπιταγές 100€ από τη «Βιβλιοκίνηση», ετήσιες υποτροφίες από τα «TechnoKids» και «So Easy», Δωροεπιταγές 100€ από τα «Sprider Stores», Κονσόλες «X-BOX 360 με τον αισθητήρα Kinect» αλλά και μία εντυπωσιακή, αξέχαστη εμπειρία: με αφορμή το λανσάρισμα της αγαπημένης ταινίας «Rio» σε DVD, οι καταναλωτές έχουν τη μοναδική ευκαιρία να κερδίσουν ένα οικογενειακό επταήμερο ταξίδι στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας!
Το Junior αποτελεί την πλέον αγαπημένη επιλογή για τους μικρούς επισκέπτες των εστιατορίων Goody’s δίνοντάς τους την δυνατότητα να δημιουργήσουν το δικό τους ξεχωριστό menu με τις γεύσεις που προτιμούν σε διαφορετικούς απολαυστικούς συνδυασμούς!