- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Απίθανες ταπετσαρίες για το παιδικό δωμάτιο

Ένας φανταστικός κόσμος “υψώνεται” στους τοίχους του παιδικού δωματίου. Κι εκεί, το παιδί, βασικός κάτοικος του νέου αυτού κόσμου, μαθαίνει, παίζει, ψυχαγωγείται με την παρέα των φίλων του, των υπόλοιπων κατοίκων του προσωπικού του βασιλείου.
Εσείς, καλωσήρθατε στο Walltastic, την ταπετσαρία τοίχου νέας γενιάς, σχεδιασμένη από παιδιά για παιδιά!

Μοναδικές 3D τοιχογραφίες, υψηλής λεπτομέρειας σχεδιασμένες σε ηλεκτρονικό υπολογιστή. Κατάλληλο για νήπια μέχρι έφηβους. Αποτελείται από 12 κομμάτια που εφαρμόζουν πολύ απλά. Ιδανικό για παιδικά δωμάτια, νηπιαγωγεία, playrooms ή παιδότοπους.

Το Walltastic είναι διαδραστικό και εκπαιδευτικό για τα παιδιά σας αφού τους δίνει τη δυνατότητα να εντοπίσουν και να αναγνωρίσουν όλα τα στοιχεία (π.χ. χρώματα, ζώα και χαρακτήρες) που εμφανίζονται στο μοναδικό του σχέδιο.
Το Walltastic είναι διαθέσιμο σε 12 διαφορετικά σχέδια.

Διαστάσεις: (305cm x 244cm) . Περιλαμβάνει 12 λωρίδες (50.8cm x 121.9cm). Δεν απατείται κόψιμο ή μέτρημα μακριών ρολών. Η τοποθέτηση γίνεται με κόλλα. Το Walltastic περιλαμβάνει ένα μοναδικό μπλε στρώμα στην πίσω όψη του, το οποίο σας επιτρέπει την τοποθέτηση χωρίς να αφαιρέσετε την υπάρχουσα ταπετσαρία.

Θα βρείτε τις ταπετσαρίες στο www.perizitito.gr [2]