- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Απίθανο, δημιουργικό παιχνίδι με Playmobil

Ποια είναι τα αγαπημένα παιχνίδια των παιδιών; Δεν χρειάζεται δεύτερη ερώτηση. Τα παιδιά εκστασιάζονται με τις υπέροχες φιγούρες της Playmobil, αφού χάρη σ’ αυτές μπορούν να κάνουν το πιο δημιουργικό παιχνίδι. Να πλάσουν δικούς τους, απίθανους κόσμους και να ζήσουν εκεί φανταστικές ιστορίες.
Η κιβωτός του Νώε, είναι ένα μεγάλο καράβι με πολλά ζευγάρια ζώων, που επιπλέει στο νερό και διαθέτει ρόδες για να κινείται στη στεριά. Κάτω από το κατάστρωμα της Κιβωτού υπάρχουν κλουβιά για τα ζώα και αμπάρι με πόρτα που ανοιγοκλείνει για την αποθήκευση των προμηθειών. Ένας γερανός με τροχαλία βοηθάει να ανέβουν οι τροφές στο πλοίο.

Η Κόκκινη Πειρατική Γαλέρα επιπλέει στο νερό και είναι εξοπλισμένη με δύο κανόνια που εκτοξεύουν οβίδες, άγκυρα που ανεβοκατεβαίνει και αμπάρι για την αποθήκευση όλων των εξαρτημάτων.

Τα παιδιά ετοιμάζονται για ταξίδι στην άγρια Δύση. Εκεί θα συναντήσουν τον κόσμο της περιπέτειας με τους Καουμπόηδες και τους Ινδιάνους της Playmobil. Το σετ «Περιπέτεια στην Άγρια Δύση» περιλαμβάνει άμαξα Western, γραφείο σερίφη και Ινδιάνικη σκηνή.

Το Bounce – Bounce Tigger είναι ένα συναρπαστικό παιχνίδι ισορροπίας για 1-4 παίκτες, από 3 ετών και πάνω. Ο Τίγρης ετοιμάζεται για ταξίδι και πρέπει να ετοιμάσει τις αποσκευές του: το καπέλο και τη μαγκούρα του, το κασκόλ και την ομπρέλα του, το καλάθι του πικνίκ, ένα βαζάκι μέλι και πολλά ακόμη! Θα μπορέσει όμως να τα κουβαλήσει όλα; Σκοπός του παιχνιδιού είναι να κρεμάσετε όσα περισσότερα αντικείμενα μπορείτε στον Τίγρη.
Το Φελαντάκι είναι ένα τρισδιάστατο διασκεδαστικό και επιμορφωτικό παιχνίδι με την παρέα του Γουίνι και τον νέο φίλο τους, κατάλληλο και για παιδιά που δεν ξέρουν να διαβάζουν, αφού όλοι οι στόχοι υποδεικνύονται με χρώματα και σχέδια. Είναι για 2–4 παίκτες ηλικίας από 4 ετών.