Αποδομώντας τη μαμά (7/5)

To Deconstructing Mummy, ελληνιστί “Αποδομώντας τη Μαμά” είναι μια εκδήλωση που διοργανώνει ο γυναικείος οργανισμός WomenSpace. Η ιδέα ξεπήδησε μέσα από τις ομάδες για Εγκύους και Νέες Μαμάδες (του ίδιου οργανισμού), όπου νέες μαμάδες μοιράζονται θαρραλέα και χωρίς περιστροφές την πραγματικότητά τους.
Έτσι, θελήσαμε να φτιάξουμε μια εκδήλωση για την αλήθεια και την καθημερινότητα των μαμάδων που είμαστε, καταρρίπτοντας και προκαλώντας το πρότυπο των media και της κοινωνίας.
Η εργασία, ο θηλασμός, η περίοδος της εγκυμοσύνης, ο ρόλος του άντρα ως συντρόφου και μπαμπά, τα άγχη, οι αγωνίες και ο εαυτός-μας-καθώς-αλλάζει, είναι θέματα που θα ανοίξουμε και θα “αποδομήσουμε” (deconstruct) σε μια προσπάθεια να κάνουμε “δική μας” την εμπειρία μας.
Οργανώσαμε δε, την ημέρα αυτή, ακριβώς μια ημέρα πριν την Ημέρα της Μητέρας, για να προλάβουμε να αποδομήσουμε ό,τι ψεύτικο και να ευχαριστηθούμε τη γιορτή μας σα μαμάδες και γυναίκες με σάρκα και οστά, με διλήμματα, συναισθήματα, εντάσεις, αμφισβήτηση και πολλή μα πολλή αγάπη!

ΠΟΤΕ: 7 Μαϊου 2011 11πμ-3μμ

ΠΟΥ: Στο JOCKEY’S COUNTRY CLUB http://www.jockeyscountryclub.gr – Oλυμπιακό χωριό

PARKING: Υπάρχει μεγάλος χώρος πάρκινγκ

ΠΟΣΟ: Το κόστος εισόδου είναι 5 ευρώ για τους ενήλικες και δωρεάν για τα παιδιά, ενώ τα έσοδα θα διατεθούν στον Ξενώνα ΜΕΛΙΑ http://www.epsype.gr/ksenwnas_paidiwn_melia.aspx.

CAFE-BAR: ΤΟ JOCKEY’S CLUB έχει Cafe-bar με ελαφρύ φαγητό, σνακς και αναψυκτικά

ΤΙ ΝΑ ΦΕΡΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ: Όλη την οικογένεια και τους φίλους, καθώς και ένα παιχνιδάκι που δεν το θέλετε πια για να το ανταλλάξετε με κάποιο άλλο παιδάκι κατα την εκδήλωση. Οι μπαμπάδες και τα παιδιά είναι απαραίτητοι για την αποδόμηση (deconstruction)!!!

Πρόγραμμα Deconstructing Mummy

10.30-11.00 Άφιξη συμμετεχόντων

11.00-11.30 Work on the wild side

12.00-12.30 Κοιλίτσα.com

13.00-13.45 Ομιλία Μαριάννας Σιδηροπούλου

14.00-14.30 Μπαμπά μην Τρέμεις!

15.00-15.30 Γάλα αντ’ άλλων

Σε όλη τη διάρκεια της ημερίδας, 11.00-16.00, θα υπάρχει ελεύθερη πρόσβαση…

…στην έκθεση με έργα από τις Ομάδες για Εγκύους και Νέες μαμάδες του Womenspace.
…στο χώρο-έκπληξη του Deconstruction Room, όπου θα κάνουμε την αποδόμηση, βιωματική εμπειρία.

Δίπλα μας, θα υπάρχει επίσης το Daddyland, χώρος παιχνιδιού και απασχόλησης για μπαμπάδες και παιδιά, καθώς και το μπαρ, απ’ όπου μπορείτε να προμηθευτείτε ελαφρύ φαγητό, σνακ και αναψυκτικά σε όλη τη διάρκεια της ημέρας.