- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Αποκλειστικά στο infokids.gr οι πρώτες φωτογραφίες από την ταινία της Disney The ballad of Nessie

Από τα studio της Disney ένα ακόμη φανταστικό και υπέροχα χρωματιστό animation θα φτάσει σε λίγες μέρες στη μεγάλη οθόνη, με ήρωα το γλυκό και τρυφερό αυτή τη φορά τέρας του Λόχνες με το όνομα Nessie. Πρόκειται για την ταινία μικρού μήκους, The ballad of Nessie, που θα απολαύσουμε πριν την προβολή του αγαπημένου “Γουίνι”, που σύντομα θα είναι κοντά μας.
Όσο για τη Nessie, ζει ευτυχισμένη στα highlands της Σκοτίας μαζί με τον λαστιχένιο φίλο της, μια κίτρινη πάπια, αντιπροσωπεύοντας την καλή εκδοχή του τέρατος του Λόχνες -καιρός ήταν να δούμε μια πιο φιλική φιγούρα να περιδιαβαίνει την περίφημη λίμνη- ώσπου μια μέρα κάτι τρομερό θα ταράξει την ήρεμη ζωή των δύο φίλων. Ένας άπληστος επιχειρηματίας, ο MacFroogle, αποφασίζει να μετατρέψει την περιοχή σε μια τεράστια αυτοκρατορία αναψυχής και mini-golf.
Η σκηνοθεσία της ταινίας είναι της ομάδας που έχει βραβευτεί με Emmy και αποτελείται από τους Stevie Wermers-Skelton and Kevin Deters, ενώ το σενάριο των Wermers-Skelton, Deters and Regina Conroy.