- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Αποχαιρετάμε το 2011 στα καταστήματα Public (30-31/12)

Και αυτή τη χρονιά, τα καταστήματα Public έχουν ετοιμάσει πολλές ξεχωριστές εκδηλώσεις για να σας μεταφέρουν στη μαγεία των Χριστουγέννων! Μάγοι, καλικάτζαροι, ζογκλέρ, πιγκουίνοι, chef, μπαλονοκατασκευές, face painting, παρουσιάσεις βιβλίων, επιτραπέζια παιχνίδια, αγαπημένοι καλλιτέχνες, ήρωες κινουμένων σχεδίων και πολλά ακόμη, χωράνε στο πλούσιο πρόγραμμα που έχουν ετοιμάσει τα Public, με στόχο να κάνουν κάθε μέρα των εορτών ξεχωριστή για μικρούς και μεγάλους! Παράλληλα, με τις αμέτρητες επιλογές προϊόντων που διαθέτουν, τα Public αποτελούν τον ιδανικό προορισμό για την επιλογή δώρων για τα αγαπημένα σας πρόσωπα!Ελάτε μια βόλτα στα καταστήματα Public στο Σύνταγμα, το Μαρούσι, τον Αγ. Δημήτριο, τον Πειραιά, τη Θεσσαλονίκη, τα Ιωάννινα και το Βόλο και θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε μαγικά Χριστούγεννα στα Public!

Public Συντάγματος

Γιορτινή μαγεία
Ημερομηνία: 30/12/2011
Ώρα: 18.00 – 20.00

Ένας απίθανος μάγος περιμένει μικρούς και μεγάλους για να τους εντυπωσιάσει με τα κόλπα του, αλλά είναι είστε καλοί μαθητές θα σας μάθει τα δικά σας τρικ για να κάνετε τις δικές σας παραστάσεις φέτος τις γιορτές!

Public Γλυφάδας

Πιγκουινοχορευτικό
Ημερομηνία: 30/12/2011
Ώρα: 17.00 – 21.00

Τα πιο ξεχωριστά πλάσματα του βορείου πόλου εμφανίζονται στα Public! Μία ομάδα χορευτών-πιγκουίνων μαγεύει τα παιδιά! Παρουσιάζουν ένα χορευτικό και χορεύουν και με τα παιδιά!

Public Πειραιά

Επιτραπέζιες μάχες Kaissa
Ημερομηνία: 31/12/2011
Ώρα: 12.00 – 14.00

H ομάδα της KAISSA σας περιμένει να γνωρίσετε το μοναδικό νέο της παιχνίδι SOUVLAKI WARS αλλά και άλλους τίτλους που θα αποτελέσουν την απόλυτη πρόταση δώρου για αυτές τις γιορτές!