- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Ας παίξουμε στο εκπαιδευτικό ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ της Ανακύκλωσης!

Τοποθετώντας στο κέντρο των δράσεών της την εκπαίδευση της νέας γενιάς και αποσκοπώντας στη διάδοση της Ανακύκλωσης των Συσκευασιών, η Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ) διοργανώνει σε συνεργασία με τους δήμους της χώρας το ψυχαγωγικό και εκπαιδευτικό ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ της Ανακύκλωσης.

Η ΕΕΑΑ προσκαλεί όλους τους μικρούς ανακυκλωτές να συμμετάσχουν στη διασκεδαστική αυτή δράση, που μέσα από το παιχνίδι και την ψυχαγωγία ταξιδεύει τα παιδιά στον όμορφο και γεμάτο οφέλη κόσμο της Ανακύκλωσης Συσκευασιών και του Μπλε Κάδου!

Μέσα από γνωστά παιχνίδια που έχουν προσαρμοστεί κατάλληλα με μηνύματα ανακύκλωσης και έχουν εμπλουτιστεί με ακόμα πιο διασκεδαστικές ενέργειες, τα παιδιά θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να ψυχαγωγηθούν, να κάνουν νέους φίλους, αλλά κυρίως να ενημερωθούν για το πως η Ανακύκλωση των Συσκευασιών μπορεί να «αγκαλιάσει» την καθημερινότητά τους.

Το ψυχαγωγικό ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ της ΕΕΑΑ, που έχει ήδη επισκεφτεί αρκετούς Δήμους ανά την Ελλάδα τους προηγούμενους μήνες, συνεχίζει το ταξίδι του και τον Ιούνιο, χαρίζοντας χαμόγελα στους μικρούς φίλους της χώρας!

Κάντε κλικ ΕΔΩ [2] και δείτε το πρόγραμμα του Ιουνίου