Ασπίδα στον ήλιο η ANTHELIOS της La Roche-Posay

Καινοτόμα προϊόντα για την προστασία από τον ήλιο προσφέρει και φέτος η La Roche-Posay με την σειρά ANTHELIOS, τόσο για ενήλικες όσο και για παιδιά.

Τα προϊόντα της ANTHELIOS προσφέρουν υψηλή αντηλιακή προστασία από τη UVA-UVB ακτινοβολία, και καλύπτουν τις ανάγκες αντηλιακής προστασίας όλων, ακόμα και αυτών που έχουν ευαίσθητο ή και αλλεργικό στον ήλιο δέρμα.

Για το σώμα η σειρά περιλαμβάνει την XL Crème Fondante και την XL Fluide Extreme. Και οι δύο δεν περιέχουν Paraben, και είναι ανθεκτικές στο νερό. Η XL Crème Fondante είναι ελαφριά και ενυδατική, ιδανική για ξηρές επιδερμίδες. Έχει δείκτη προστασίας SPF 50+ και κοστίζει 17,10€. Διατίθεται και με χρώμα.

XL_Creme Fondante

XL_Fluide Extreme

Η XL Fluide Extreme είναι ιδανική για κανονικές-μεικτές επιδερμίδες. Έχει λεπτόρρευστη υφή και διατίθεται με δείκτη προστασίας SPF 50+ και SPF 30 ιδανικό για το δέρμα με τάση ακμής. Κοστίζει 18,45€. Διατίθεται και με χρώμα.

Για το σώμα υπάρχουν δύο προϊόντα, η XL Lait κα το XL Spray. Η XL Lait είναι γαλάκτωμα και διατίθεται σε συσκευασίες BONUS PACK 300ml. Υπάρχει με δείκτη προστασίας SPF 50+ (22€) και SPF 30 (20€).

ANTHELIOS XL_Tube Lait SPF50+

Το XL Spray προσφέρει επίσης υψηλή προστασία καθώς έχει δείκτη SPF 50+ 200ml και κοστίζει 22€.

Όσο για τα παιδιά η σειρά ANTHELIOS περιλαμβάνει ένα γαλάκτωμα και ένα σπρέι. Το γαλάκτωμα Dermo-Pediatrics Lait διατίθεται σε συσκευασία BONUS PACK 300ml, έχει υψηλό δείκτη προστασίας SPF 50+ και κοστίζει 22€.

DERMO-PEDIATRICS_Tube Lait SPF50

Το Dermo-Pediatrics Spray, είναι σπρέι για εύκολη εφαρμογή. Και αυτό έχει δείκτη προστασίας SPF 50+ και διατίθεται σε συσκευασία των 200ml προς 22€.