Βανδή, Ζήνα και Μενεγάκη σε… δροσερές στιγμές!

Και οι τρεις είναι υπέροχες! Πανέμορφες, γυμνασμένες και μητέρες! Και μια που οι ζέστες είναι ανυπόφορες, φόρεσαν τα μαγιό τους, πήραν τα παιδάκια τους και άρχισαν τις βουτιές!

Η 42χρονη Ελένη Μενεγάκη, συμπλήρωσε ήδη την πρώτη εβδομάδα διακοπών της στην Άνδρο, στην ξενοδοχειακή μονάδα του Ματέο, στα Άχλα. Χωρίς μακιγιάζ, αλλά με δροσερή διάθεση, ερωτευμένη και ευδιάθετη, απολαμβάνει καθημερινά τα καταγάλανα νερά του νησιού! Τη μια κυνηγούσε τα παιδιά της, την άλλη στιγμή αγκαλιαζόταν με τον αγαπημένο της, και μετά κολυμπούσε χαλαρή κρατώντας στην αγκαλιά της, το μωρό της φίλης της!

Στην Αττική, στον Αστέρα Βουλιαγμένης, ξεκίνησε τα μπάνια της η Δέσποινα Βανδή. Με ένα σούπερ σέξι μπικίνι, συντροφιά με τα παιδιά της, Μελίνα και Γιώργο, προτίμησαν να δροσιστούν στην πισίνα και από ότι βλέπουμε στις φωτογραφίες, πέρασαν σούπερ!

Η Πέγκυ Ζήνα, πάλι, απέδρασε στην Επίδαυρο! Με τον σύζυγό της Γιώργο Λύρα, περνάν το πρώτο καλοκαίρι ως γονείς, και δεν χορταίνουν να αγκαλιάζουν την μικρή τους Ηλέκτρα! Έτσι, με κάθε ευκαιρία, ανεβαίνουν στο σκάφος τους και ξεκινάν τις καλοκαιρινές βόλτες!