Βιολογικά παγωτά KAYAK

Βανίλια, Σοκολάτα και Φράουλα: η Kayak λανσάρει σε υπέροχες συσκευασίες τα 3 βιολογικά παγωτά με αληθινές γεύσεις και αρώματα για να καλύψει τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή για ένα ισορροπημένο και ποιοτικό τρόπο διατροφής.

Η Kayak είναι η πρώτη εταιρία που δημιούργησε βιολογικό παγωτό φτιαγμένο από 100% αγνά υλικά από βιολογικές πρώτες ύλες.

Τα βιολογικά παγωτά Kayak έχουν τη φρεσκάδα και την υπέροχη γεύση των φυσικών συστατικών που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή τους.

Πλούσια κρέμα βανίλιας Μαδαγασκάρης συνθέτει το υπέροχο βιολογικό παγωτό βανίλια της Kayak με το πιο ευγενικό άρωμα και τα πιο διαλεχτά φυσικά υλικά. Το βιολογικό παγωτό σοκολάτα διακρίνεται για τη δυνατή, αυθεντική γεύση κακάο με κομμάτια σοκολάτας που απογειώνουν τις αισθήσεις ενώ το βιολογικό παγωτό φράουλα ξεχωρίζει από το φυσικό άρωμα και την πραγματική φρέσκιας φράουλας. Τα απόλυτα well being παγωτά που θα λατρέψετε!

Τα βιολογικά παγωτά Kayak δεν έχουν καμία προσθήκη συντηρητικών ή χημικών συστατικών και πιστοποιούνται από τη ΒΙΟ Ελλάς.

Τα βιολογικά προϊόντα που φέρουν το σήμα του Ινστιτούτου ΒΙΟ Ελλάς είναι ένα απόσταγμα πολλαπλών και αυστηρών φίλτρων ελέγχου, και ως τέτοια αποτελούν είδη διατροφής με υψηλότατο δείκτη ποιότητας και ασφάλειας.

Τα παγωτά Kayak θα τα βρείτε στη νέα boutique της Kayak στη Κηφισιά, Κασσαβέτη 10 και Κυριαζή 40, σε επιλεγμένα σημεία (Φίλιον – Κολωνάκι, Degustation- Πλατεία Κολωνακίου), σε επιλεγμένα εστιατόρια και cafes, σε επιλεγμένα ΑΒ.Βασιλόπουλος, αλλά ακόμα και στο κατάστημα Kayak στη Μυκόνου, Θέση Ματογιάννη, Μαλαματένια.