- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Βουτιές γνώσης στο Ηράκλειο

Το κέντρο της πόλης του Ηρακλείου ανέκαθεν αποτελούσε σημείο αναφοράς για τον πολιτισμό και τη γνώση της πόλης. Σημείο συνάντησης πολιτισμών και «κόσμων» έπαιζε και παίζει σημαντικό ρόλο τόσο για τους κατοίκους της πόλης όσο και για τους επισκέπτες της.
Tο Cretaquarium θαλασσόκοσμος, ένας ζωντανός «οργανισμός» αφιερωμένος στην γνώση και την ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα θαλάσσιου περιβάλλοντος, για πρώτη φορά αφήνει για λίγο τον φιλόξενο χώρο του στις Γούρνες Ηρακλείου, και έρχεται στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου, καλώντας τους φίλους του σε «Βουτιές γνώσης».

Μέσα από μια σειρά αισθητικών παρεμβάσεων στους χώρους του βιβλιοπωλείου ΔΟΚΙΜΑΚΗΣ, το Ενυδρείο Cretaquarium-θαλασσόκοσμος έρχεται να γνωρίσει στον επισκέπτη της πόλης τον κόσμο της θάλασσας και να του μεταφέρει την γνώση για το θαλάσσιο περιβάλλον.
Η επιλογή δεν έγινε τυχαία αφού ο χώρος του Βιβλιοπωλείου είναι ταγμένος στην μετάδοση της γνώσης όπως και το Ενυδρείο Cretaquarium-θαλασσόκοσμος.

Αν λοιπόν βρεθείτε, το επόμενο διάστημα, κοντά στο βιβλιοπωλείο ΔΟΚΙΜΑΚΗΣ μην διστάσετε και εσείς να «βουτήξετε». Είναι βέβαιο ότι ο κόσμος που θα γνωρίσετε θα είναι μοναδικός και σίγουρα πολύ δροσιστικός.