- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

“Βρήκαμε τα αυγά και τα πασχάλια!” στον Ελληνικό Κόσμο (9-11/4)

Σαν βάφονται κόκκινα τα αυγά και οι λαμπάδες ανάβουν, στον «Ελληνικό Κόσμο» δημιουργούμε ένα πασχαλινό εργαστήρι και δίνουμε τη δική μας πινελιά στην ανοιξιάτικη αυτή γιορτή! Ο Ελληνικός Κόσμος στα πλαίσια του εορτασμού του Πάσχα προσκαλεί μικρά και μεγαλύτερα παιδιά στο πασχαλινό εκπαιδευτικό του πρόγραμμα που θα διεξαχθεί την Μεγ. Δευτέρα έως και την Μεγ. Τετάρτη.
Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο με σκοπό να ανακαλύψουν μέσα από το παιχνίδι τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας που συνδέονται με τη Λαμπρή, αλλά και να δημιουργήσουν ιδιαίτερα πασχαλινά χειροποίητα αντικείμενα, όπως: Διακοσμητική γιρλάντα με ανοιξιάτικο θέμα, για να στολίσουν το περβάζι…Αστεία κοτοπουλάκια με πασχαλινό θέμα, που θα διακοσμήσουν το εορταστικό τραπέζι…Επιτραπέζιο παιχνίδι, για να γεμίσουν τον ελεύθερο χρόνο τους τις μέρες των πασχαλινών διακοπών…

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών

Μ. Δευτέρα, Μ. Τρίτη, Μ. Τετάρτη (9, 10 και 11 Απριλίου 2012)

Ώρα έναρξης: 12:30

Διάρκεια: 90’ λεπτά

Το κόστος συμμετοχής είναι 8,50 ευρώ για κάθε παιδί ανά πρόγραμμα. Στα μέλη της παιδικής λέσχης «Τα ΙΜΕάκια», καθώς και της λέσχης των «Ερευνητών», παρέχεται ειδική έκπτωση.

Ελληνικός Κόσμος

212 254 0000.