«Βρες Το Κέντρο Βάρους Σου»…

…Δέκα χρόνια πριν, το “ΚΕΝΤΡΟ” ξεκίνησε να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον τομέα των εξαρτήσεων χρησιμοποιώντας με επιτυχία, μια άμεση και ολιστική αντιμετώπιση στον τομέα του εθισμού.
Σήμερα το ΚΕΝΤΡΟ σας παρουσιάζει το πρόγραμμα: «Βρες Το Κέντρο Βάρους Σου». Το «Βρες Το Κέντρο Βάρους Σου» είναι μια ολοκληρωμένη θεραπευτική παρέμβαση, που απευθύνεται σε όλους όσους ταλαιπωρούνται από δυσλειτουργικές διατροφικές συνήθειες.
Το Βρες το Κέντρο Βάρους σου καινοτομεί και παρουσιάζει ένα πρόγραμμα το οποίο απευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες όλων των ηλικιών. Η μοναδικότητα του προγράμματος αφορά τον τρόπο με τον οποίο διδάσκει, στηρίζει και βοηθά τον ενδιαφερόμενο να αλλάξει ΜΟΝΙΜΑ τις διατροφικές του συνήθειες.
Δεν είναι ένα πρόγραμμα δίαιτας. Είναι ένα πρόγραμμα το οποίο αλλάζει ολοκληρωτικά τον τρόπο που βλέπατε μέχρι σήμερα τη διατροφή σας. Με απλούς αλλά αποτελεσματικούς τρόπους σας βοηθά να χάσετε το βάρος που θέλετε, να είστε υγιείς αλλά το κυριότερο σας μαθαίνει πως αυτό το στόχο θα τον κατακτήσετε για μια ζωή.
Το Βρες το Κέντρο Βάρους σας βοηθά να δείτε πραγματικά με άλλα μάτια τη διατροφή σας, αφού σας εξασφαλίζει τη δυνατότητα να μην στερείστε τίποτα (ακόμα και κάθε μέρα μπορείτε να τρώτε το αγαπημένο σας φαγητό), σας διδάσκει πώς να απολαμβάνετε το φαγητό σας και σας δίνει απαντήσεις και λύσεις που πάντα σας απασχολούσαν:

 Πώς να κινητοποιήσω τον εαυτό μου;
 Πώς να παραμένω στο πρόγραμμα μου καθημερινά;
 Πώς να διαχειριστώ τη λαχτάρα για φαγητό;
 Πώς να τα «βγάλω πέρα» σε κοινωνικές περιστάσεις;
 Πώς να μην τρώω όταν βαριέμαι, στεναχωριέμαι ή θυμώνω;

Συμμετέχοντας στο πρόγραμμα του Βρες το Κέντρο Βάρους σου, θα ξεκινήσετε ένα ταξίδι που θα σας οδηγήσει σε ένα υγιεινό, απολαυστικό και εύκολο τρόπο διατροφής, ο οποίος θα σας επιτρέψει να έχετε αλλά και να διατηρήσετε το σώμα που πάντα θέλατε.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο: 210 9249225 ή πληκτρολογήστε www.kentro.org