- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Γίνε η “καλύτερη” έκδοση του εαυτού σου by Nike

Η Nike δίνει το έναυσμα για το κίνημα Make Yourself με σκοπό να εμπνεύσει και να κινητοποιήσει τις γυναίκες σε κάθε σημείο του πλανήτη να επιτύχουν τους στόχους τους και να γίνουν οι καλύτερες “εκδόσεις” του εαυτού τους, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό: καλογυμνασμένες, υπερήφανες, γρήγορες, υγιείς, δυνατές ή όμορφες…

Η Make Yourself Team είναι μια ομάδα εκλεκτών αθλητριών που έχουν φτάσει στην κορυφή του επαγγέλματός τους και προσπαθούν με πάθος να γίνουν ό,τι καλύτερο μπορούν.

Η ομάδα δημιουργήθηκε από τη Nike, η οποία επέλεξε αθλήτριες από διάφορα αθλήματα και με διάφορους τρόπους ζωής. Πρόκειται για αυθεντικές, χαρισματικές και αφοσιωμένες γυναίκες που αποτελούν προσωποποίηση της φιλοσοφίας Make Yourself – με σκληρή δουλειά και αφοσίωση ο καθένας μπορεί να ξεπεράσει τα εμπόδια, να βελτιώσει τη ζωή του και να επιτύχει τους στόχους του.

Στην ομάδα συμμετέχει η Ολυμπιονίκης στο στίβο Allyson Felix από τις ΗΠΑ, η Κινέζα τενίστρια Li Na, η Γαλλο-Αλγερινή χορεύτρια Sofia Boutella, η Βρετανή δρομέας μετ’ εμποδίων Perri Shakes-Drayton, η Ρωσίδα κορυφαία τενίστρια Maria Sharapova, η τερματοφύλακας Hope Solo από τις ΗΠΑ και η Αυστραλή σέρφερ Laura Enever.

Στo πλαίσιo της εκστρατείας Make Yourself, τα μέλη της ομάδας αφηγούνται την εμψυχωτική ιστορία της ζωής τους, περιγράφουν τις ασκήσεις ενίσχυσης της φυσικής κατάστασης που εφαρμόζουν αλλά και τους στόχους τους ώστε να ενθαρρύνουν τις γυναίκες σε ολόκληρο τον κόσμο να βάλουν στόχο να κάνουν καλύτερο και το δικό τους εαυτό.

Διαβάστε περισσότερα: Η ομάδα Make Yourself της Nike! http://www.stylewatch.gr/default.asp?pid=57&nid=2242#ixzz1VveUAS3L