- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Για μοντέρνα και ζεστά ρουχαλάκια, κλικάρουμε μόνο στο Happybabies.gr!

Το φθινόπωρο ήρθε, τα κρύα έφτασαν κι είναι καιρός να εξοπλίσουμε την παιδική γκαρνταρόμπα με μοντέρνα εντυπωσιακά ρουχαλάκια! Φέτος η μόδα επιτάσσει ρίγες – κι αυτό έχουμε πάντα στο νου μας για τις παιδικές αγορές μας! Ε, το καμάρι μας πρέπει να είναι πάντα ξεχωριστό και να μαγνητίζει όλα τα βλέμματα! Έτσι δεν είναι;

Ελάτε λοιπόν μαζί μας σε μια καταναλωτική εξόρμηση στο πιο in online shop: στο Happybabies.gr [2]!

Για τα γλυκά μωράκια μας 0-6 μηνών, θα επιλέξουμε από την πληθώρα Stripe Body Long Sleeve Unisex: φορμάκια ριγέ, τόσο για αγοράκια όσο και για κοριτσάκια! Σε μπλε/ άσπρο, ή σε σε κόκκινο/ άσπρο! Είναι πολύ –πολύ απαλά, από 100% οργανικό βαμβάκι, της εξειδικευμένης Ολλανδικής εταιρίας Streep & Co!

Κι επειδή η τιμή τους είναι υπερβολικά προσιτή, θα μπορέσουμε να τα συνοδεύσουμε με ασορτί σκουφάκια, πανάκια με ταμπελίτσες για να ασχολείται το μωρό, καθώς και με τις νέες κουβερτούλες δύο όψεων!

Για τα λίγο μεγαλύτερα αγγελούδια μας, στο Happybabies.gr [3], θα βρούμε επίσης τα καλύτερα σε σχέδια, σε ποιότητα και σε τιμές! Για τα παιδάκια ενός έτους – 6 ετών, σας προτείνουμε τη νέα σειρά της Ολλανδικής εταιρίας Streep & Co με έμφαση στις ρίγες και στα χαρούμενα πάντα χρώματα! Γιατί σκοπός είναι να το καμαρώνουμε και αυτό να αισθάνεται άνετα!

Δείτε λοιπόν παντελονάκια και μπλουζάκια unisex ριγέ ή μονόχρωμα, που συνδυάζονται μεταξύ τους και το αποτέλεσμα είναι πολύ όμορφο. Σε κόκκινο, μπλε και μπεζ χρώμα για να επιλέξετε τι ταιριάζει καλύτερα στον δικό σας θησαυρό!

www.happybabies.gr [4]
Stylish Baby clothes & accessories!

22910-24505