Για τα μάτια σας μόνο!

Η TOMS Eyewear φτάνει με τρία χαρακτηριστικά στυλ γυαλιών ηλίου. Για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει με το προσωπικό σας στυλ και να σας κάνουν ακαταμάχητη στις καλοκαιρινές εξόδους σας. Τα γυαλιά κατασκευάζονται στην Ιταλία και κάθε στυλ έχει ένα χαρακτηριστικό σχέδιο με ρίγες ζωγραφισμένες στο χέρι, να συμβολίζουν τα τρία στοιχεία του One for One. Η πρώτη ρίγα στους κροτάφους αντιπροσωπεύει τον αγοραστή. Η ρίγα στις άκρες αντιπροσωπεύει το άτομα που ο καταναλωτής βοηθά να δουν ξανά. Και η μεσαία ρίγα αντιπροσωπεύει την TOMS που φέρνει τα δυο άτομα κοντά για αυτόν το σκοπό.

Αλλά, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή…
Από μια εταιρεία υποδημάτων σε μια εταιρεία One for One, η TOMS λάνσαρε μια πολυαναμενόμενη γραμμή παράγωγης την TOMS Eyewear, που θα απευθύνεται σε μια παγκόσμια απαιτουμένη ανάγκη. Τρία κλασικά στυλ των TOMS sunglasses θα προσφέρονται στους καταναλωτές και όπως γίνεται στην TOMS fashion, με κάθε ζευγάρι που αγοράζεται, η TOMS θα βοηθά να βρει την όραση του ένα άτομο με ανάγκη. One for One. Η ανακοίνωση έγινε από τον Ιδρυτή και Επικεφαλή Χορηγό Υποδημάτων της TOMS, Blake Mycoskie, που έπειτα από μήνες κοινοτικής έρευνας για το ποιο θα είναι το επόμενο προϊόν της ΤOMS, αποκάλυψε τα TOMS Eyewear (www.TOMS.com/eyewear) σε εκατοντάδες θαυμαστές σε event που έγινε στη Santa Monica.

“Από το 2007 που πραγματοποιήσαμε την TOMS One for One model μπορούσαμε να δίνουμε περισσότερα από υποδήματα – μπορούσαμε και έπρεπε να καλύψουμε κι άλλες ανάγκες παγκοσμίως,” ανέφερε ο Mycoskie. “Η όραση είναι μια βασική ανάγκη. Η απώλεια της όρασης έχει δραματικές επιπτώσεις στη ζωή του ατόμου και στην οικογένεια του, καθώς και στην κοινότητα. Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι με το να βοηθούμε περισσότερους ανθρώπους σε ανάγκη και για την TOMS δίνει μια επιπλέον σημασία.”

Με τα TOMS Eyewear, ένα άτομο αγοράζει και ένα άτομο μπορεί να βοηθηθεί. Η TOMS θα το βοηθήσει να βρει την όραση του μέσω ιατρικής περίθαλψης, συνταγογράφησης για γυαλιά οράσεως και χειρουργικής επέμβασης αποκατάστασης της όρασης, χορηγουμένη από το πρώτο Χορηγούμενο Συνεργάτη Οράσεως, το Ίδρυμα Seva (www.seva.org).
Με έδρα την βόρεια Καλιφόρνια, η Seva έχει εφαρμόσει εναλλακτικά προγράμματα για την πρόληψη της μείωσης της όρασης για πάνω από 30 χρόνια. Τα προγράμματα της Seva και των συνεργατών της έχουν βοηθήσει πάνω από τρία εκατομμύρια ανθρώπους στον κόσμο να δουν ξανά. Νεπάλ, Θιβέτ, Καμπότζη είναι οι πρώτες χώρες όπου η TOMS Eyewear θα παράσχει βοήθεια.

Σύμφωνα με πηγές, η τύφλωση και τα προβλήματα όρασης είναι η έβδομη μεγαλύτερη ανικανότητα υγείας στον κόσμο. Σχεδόν 284 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν προβλήματα όρασης και σχεδόν το 90% ζουν σε αναπτυσσόμενες χώρες. Τα δυο τρίτα των ανθρώπων που είναι τυφλά είναι γυναίκες. Τριάντα εννέα εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο είναι τυφλοί, και πάνω από 18 εκατομμύρια παΐδια στον κόσμο υποφέρουν από τύφλωση ή προβλήματα όρασης.
Πηγές Στατιστικών Στοιχείων: *Vision2020.org και who.int