- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Γιορτάζουμε τον τρύγο το Σ/Κ (29, 30/9)

Ο τρύγος βρίσκεται στο τέλος του και είναι όμορφο να τον γιορτάζουμε όλοι μαζί.

Ελάτε να γιορτάσετε στο «ΚΑΡΠΟΘΕΡΙ 2012» που οργανώνεται όπως κάθε χρόνο στο Κτήμα Βασιλείου (www.vassilioudomaine.gr), το Σάββατο 29 & την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012.

Το οινοποιείο στο Κορωπί (1ο χλμ. Λεωφ. Κορωπίου – Μαρκοπούλου, τηλ. 210.66.27.686) θα είναι ανοιχτό για όλους τους φίλους και τις δύο ημέρες, από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, για:
* πεντανόστιμη μουσταλευριά και μουστοκούλουρα φτιαγμένα με τις παραδοσιακές συνταγές της οικογένειας Βασιλείου
* γευστικές δοκιμές όλων των κρασιών του Κτήματος Βασιλείου και του Κτήματος Νέμειον
* ξεναγήσεις στις εγκαταστάσεις του οινοποιείου και στις διαδικασίες παραγωγής
* προβολή ντοκιμαντέρ για το κρασί και την οινική παράδοση της περιοχής των Μεσογείων
* έκθεση βιβλίων οίνου και διατροφής γνωστών συγγραφέων του χώρου καθώς και εξειδικευμένων αξεσουάρ κρασιού

Το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου, στις 2 μ.μ. μπορείτε να απολαύσετε ένα υπέροχο γεύμα άριστα συνδυασμένο με τα κρασιά του Κτήματος Βασιλείου (κόστος 15 ευρώ/άτομο, κράτηση απαραίτητη στο 210.66.27.686)

Την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου, στις 11 το πρωί, παρουσιάζουμε το πολυβραβευμένο εφηβικό βιβλίο της Cath Crowley και των εκδόσεων Παπαδόπουλος «Φεγγάρι στον Τοίχο» και περιμένουμε τους νεαρούς φίλους μας να ζωγραφίσουν μαζί μας graffiti με θέμα «Ένα φεγγάρι στον τοίχο γεμάτο Φώς» ενώ οι λίγο μεγαλύτεροι θα απολαύσουμε τον μυρωδάτο καφέ που θα προσφέρουν τα Starbucks.

Όλο το διήμερο θα υπάρχουν ειδικές τιμές στα αξεσουάρ, τα βιβλία στους οίνους του Κτήματος Βασιλείου και του Κτήματος Νέμειον.