“Γιορτές στο μουσείο”: ένα μοναδικό πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα το Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας παρουσιάζει ένα μοναδικό πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους.
Από τις 18 Δεκεμβρίου έως τις 15 Ιανουαρίου, κάθε επίσκεψη στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας και στο Κέντρο ΓΑΙΑ γίνεται μία μαγική εμπειρία. Οι «ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ» είναι ένα πολύπτυχο, πολιτισμικό, ψυχαγωγικό και εκπαιδευτικό πρόγραμμα που απευθύνεται σε όλους – τα παιδιά, τους εφήβους και τους ενήλικες – και επιφυλάσσει εκπλήξεις και πρωτόγνωρες εμπειρίες για όλες τις ηλικίες.
Η φιλοσοφία της παραγωγής των εκδηλώσεων είναι η μοναδικότητα – αποκλειστικότητα, βασισμένη στο ΦΩΣ, το ΧΡΩΜΑ, την ΕΜΠΕΙΡΙΑ και τις ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ.

Το κάθε τι έχει σχεδιασθεί στη φιλοσοφία του Μουσείου: ΦΥΣΗ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Μουσικές παραστάσεις, πρωτότυπες περιηγήσεις στους χώρους του Μουσείου, puppet theater, story telling με ηθοποιούς να ερμηνεύουν τους μύθους του Αισώπου και με τη συμμετοχή των παιδιών, παιδότοπος με δημιουργική απασχόληση, όπου οι γονείς θα μπορούν να αφήσουν τα παιδιά τους για όλες τις ώρες, εκπαιδευτικά εργαστήρια για μικρά και μεγαλύτερα παιδιά κ.ά.

Ακόμη, για πρώτη φορά παρουσιάζεται «η μαγεία των τεσσάρων εποχών» μέσα από μουσικά θέματα του Vivaldi στο Αμφιθέατρο του Κέντρου ΓΑΙΑ. Πρόκειται για μία παράσταση με εικόνα – ήχο και τελευταίου τύπου οπτικοακουστικές προβολές (video mapping, ολογράμματα) που παρουσιάζει την προσωποποίηση των εποχών και των στοιχείων που τις εναρμονίζουν. Ο ΑΕΡΑΣ, Η ΒΡΟΧΗ, Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ, Η ΦΥΣΗ αποκτούν υπόσταση και χαρακτήρα. Ένας φαντασμαγορικός χώρος δημιουργείται με φωτισμούς και ήχους που παραπέμπουν σε ένα παραμυθένιο περιβάλλον και η παράσταση μετατρέπεται σε βιωματική εμπειρία.

Ο γνωστός Σεφ Χρύσανθος Καραμολέγκος επιμελείται το menu με υγιεινά και πεντανόστιμα γεύματα.
Γιορτές σημαίνει δώρα. Δώρα ξεχωριστά για κάθε ηλικία θα μπορούν να επιλέξουν οι επισκέπτες στο κατάστημα του Μουσείου σε προσιτές τιμές.
Το Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας θα είναι ο μαγικός σας προορισμός αυτά τα Χριστούγεννα.

Ζήστε «ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ»
Να είστε όλοι εκεί!

INFO

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου έως Κυριακή 15 Ιανουαρίου
Ώρες 10:00 – 24:00

Η είσοδος: είναι 10€ για παιδιά και νέους έως 18 ετών και 20€ για τους ενήλικες.
Για οικογένειες με 3 παιδιά υπάρχει πακέτο των 50€.
Υπάρχουν επίσης ειδικά πακέτα τιμών για εισιτήρια και corporate events που απευθύνονται στις εταιρείες.

ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

Λεβίδου 13, 145 62 Κηφισιά

Τηλεφωνικό Κέντρο: 210 8015870 Fax : 210 8080674

www.giortesstomouseio.gr